Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Husqvarna 555 RXT

1.399,00 

Husqvarna 555 RXT je snažan trimer namijenjen cjelodnevnom obavljanju poslova u teškim uvjetima.

U cijenu je uključeno: glava za košnju T55X (M12), nož za travu - trokraki, naramenice Balance XT

Dostupno odmah!

1 na zalihi

2894-1.jpg

1.399,00 

- +
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna 555 RXT je snažan trimer namijenjen cjelodnevnom obavljanju poslova u teškim uvjetima. Opremljen je X-Torq tehnologijom motora koja povećava iskoristivost goriva do 20%, a ujedno smanjuje emisije štetnih plinova do 75%. S lakoćom se pokreće zahvaljujući Smart Start opciji, sadrži prekidač za automatsko zaustavljanje koji se vraća natrag u "ON" poziciju te LowVib rješenje za smanjene vibracije i ugodan rad.

Trimer sadrži prilagodljive, ergonomske ručke koje su postavljene visoko, kako bi povećale slobodu kretanja prilikom rada na strminama. Ravna dugačka osovina omogućuje povećan doseg i olakšanu košnju trave. Isporučuje se s Balance XT ergonomskim naramenicama koje odlikuje nekoliko jedinstvenih značajki. Podešavanje je prilagođeno ženskoj i muškoj građi tijela, odlično raspoređuju opterećenje između leđa, ramena i prsa, dok opterećenje s ramena prebacuju i na kukove.

U cijenu je uključeno:

  • glava za košnju T55X (M12)
  • nož za travu - trokraki
  • naramenice Balance XT

Dodatne informacije

Težina 9,2 kg
Radni obujam

53,3 сm³

Snaga motora

2,80 kW

Spremnik goriva

1,10 lit.

Potrošnja goriva

480 g/kWh

Promjer glavne cijevi

35,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.47

Emisije plinova CO²

1000 g/kWh

Jačina zvuka

101,0 dB(A)

Nivo zvuka

121,0 dB(A)

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu