Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Servis

MOTORENI je specijalizirani prodajno-servisni centar za motorne, baterijske i električne strojeve i alate za šumu, te održavanje vrta i okućnice. Nudimo usluge popravka kosilica (ručnih, traktorskih, ridera, zero turn, robotskih kosilica), lančanih pila, trimera, škara za živicu, puhača itd.

Opremljeni smo bogatom stručnom opremom namijenjenom za popravke Vaših strojeva. Ovlašteni smo serviseri za Husqvarna, AS Motor, Stiga, Echo, Ferris, Makita i ostale renomirane proizvođače strojeva i alata. Servis obavljamo unutar i izvan jamstvenog roka, a kako bi izbjegli skrivene troškove, prije samog popravka ćemo Vas uvijek kontaktirati.

Naši serviseri su stručno osposobljeni i svakodnevno spremni za nove zadatke. Osim što se možemo pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, svoje znanje redovito nadopunjujemo sudjelovanjem na edukativnim seminarima vodećih proizvođača strojeva i alata. Kvaliteta našeg rada, prepoznata je i od strane klijenata, koji nam svoje zadovoljstvo i povjerenje ukazuju već godinama. Uz to, klijentima su uvijek dani korisni savjeti za očuvanje stroja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili Vam je potrebno pojašnjenje vezano za određeni stroj/alat, kontaktirajte nas na broj telefona 040 821 358, putem e-mail adrese servis@motoreni.hr ili ispunite obrazac.

Kako bi naša komunikacija bila što jednostavnija i točnija, molimo pripremite slijedeće podatke: proizvođač stroja/alata, model, serijski broj, godina kupovine.

Naši serviseri odgovorit će na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku.

Cjenik usluga servisa (PDF)
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu