Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Servis

MOTORENI je specijalizirani prodajno-servisni centar za motorne, baterijske i električne strojeve i alate za šumu te održavanje vrta i okućnice. Nudimo usluge popravka kosilica (ručnih, traktorskih, rider-a, zero turn, Automower-a), lančanih pila, trimera, škara za živicu, puhača itd.

Opremljeni smo bogatom stručnom opremom namijenjenom za popravke Vaših strojeva. Ovlašteni smo serviseri za Husqvarna, AS Motor, Stiga, Echo, Ferris, Makita i ostale renomirane proizvođače strojeva i alata. Servis obavljamo unutar i izvan jamstvenog roka, a kako bi izbjegli skrivene troškove, prije samog popravka ćemo Vas uvijek kontaktirati.

Naši serviseri su stručno osposobljeni i svakodnevno spremni za nove zadatke. Osim što se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, svoje znanje redovito nadopunjuju sudjelovanjem na edukativnim seminarima vodećih proizvođača strojeva i alata. Kvaliteta njihovog rada, prepoznata je i od strane klijenata, koji nam svoje zadovoljstvo i povjerenje ukazuju već godinama. Uz to, klijentima su uvijek dani korisni savjeti za očuvanje stroja.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili Vam je potrebno pojašnjenje vezano za određeni stroj/alat, kontaktirajte nas na broj telefona 040/821-358, putem e-mail adrese servis@motoreni.hr ili ispunite obrazac.

Kako bi naša komunikacija bila što jednostavnija i točnija, molimo pripremite slijedeće podatke: proizvođač stroja/alata, model, serijski broj, godina kupovine.

Naši serviseri odgovoriti će na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku.

Cijenik usluga servis
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu