Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Echo PAS-2620ES

495,00 

Echo PAS-2620ES je profesionalan motorni trimer idealan za postizanje odličnih performansa. Moguće je ugraditi 8 priključaka.

Dostupno odmah!

1 na zalihi

19227-1.jpg

495,00 

- +
SKU: 19227 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

U bogatoj Echo ponudi strojeva za održavanje zelenih površina nalaze se vrhunski trimeri modernog i ergonomskog dizajna, namijenjeni korištenju u privatne svrhe, kao i profesionalne, npr. za komunalne tvrtke. Iznimna snaga, kvaliteta, udobnost i dugotrajnost samo su neke od značajki trimera, kojima je osigurano superiorno prianjanje, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Uz to, ekološki su prihvatljivi zahvaljujući konstantom radu na napretku tehnologije katalizatora.

Echo PAS-2620ES je profesionalan motorni trimer idealan za postizanje odličnih rezultata. Osim standardnog dijela opreme, na trimer se može jednostavno i brzo ugraditi čak 8 priključaka. Ergonomskim dizajnom korisniku pruža udobnost tijekom rada. Vrlo precizno i temeljito obavlja košnju, ali i ostale poslove, ovisno o opremi.

Pomoću Effortless Start funkcije, motor se s lakoćom pokreće bez ikakvog napora ili poteškoća, dok Digital C.D.I. pruža optimalnu snagu u svim uvjetima. Sadrži veliki filter zraka, čiji kapacitet produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje čak i u ekstremnim uvjetima. Takav filter rezultira visokokvalitetnim performansama i izvrsnim ubrzanjem.

 

Dostupno kao pribor:

  • rezač živice - duga osovina (MTA-AH-HD)
  • kratkoosovinski rezač živice (MTA-ASH-HD)
  • dodatak za rezač (MTA-PP/E)
  • dodatak za oranje / kultivator (MTA-TC)
  • dodatak za rubnjak (MTA-LE/E)
  • metla (MTA-PS)
  • puhač (MTA-PB)
  • nastavak za produžetak (MTA-3EXT)
  • oštrica s tri rezna noža, glava od najlona SF400 (MTA-TB)

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu trimera.

Dodatne informacije

Kataloški broj

120892

Radni obujam

25,4 cm³

Snaga motora

1,0 kW

Spremnik goriva

0,60 lit.

Potrošnja goriva

0,61 l/h

Dužina glavne cijevi

103,8 cm

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu