Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Echo SRM-222ES/L

345,00 

Echo SRM-222ES/L je lagan i lako upravljiv motorni trimer, jednostavan za pokretanje i uporabu.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

17528-1.jpg

345,00 

SKU: 17528 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

U bogatoj Echo ponudi strojeva za održavanje zelenih površina nalaze se vrhunski trimeri modernog i ergonomskog dizajna, namijenjeni korištenju u privatne svrhe, kao i profesionalne, npr. za komunalne tvrtke. Iznimna snaga, kvaliteta, udobnost i dugotrajnost samo su neke od značajki trimera, kojima je osigurano superiorno prianjanje, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Uz to, ekološki su prihvatljivi zahvaljujući konstantom radu na napretku tehnologije katalizatora.

Echo SRM-222ES/L je lagan i lako upravljiv motorni trimer, opremljen okruglim rukohvatom za što veću udobnost te "L" ručkom, pomoću koje su pokreti tijekom košnje slobodni. Effortless Start funkcijom, motor se s lakoćom pokreće bez ikakvih napora ili poteškoća. Spremnik za gorivo može se otvoriti bez uporabe alata.

Dodatne informacije

Težina 4,7 kg
Kataloški broj

119152

Radni obujam

21,2 cm³

Snaga motora

0,7 kW

Spremnik goriva

0,40 lit.

Potrošnja goriva

0,45 l/h

Promjer glavne cijevi

25,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.36

Emisije plinova CO²

1262 g/kWh

Vibracije na ručkama

3,8 / 5,7 m/s²

Jačina zvuka

91,9 dB(A)

Nivo zvuka

103,4 dB(A)

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu