Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Echo RM-520ES

8.325,62 kn (1.105,00 €)

Echo RM-520ES je pouzdan i izdržljiv motorni trimer, namijenjen korištenju u privatne svrhe, kao i profesionalne, npr. za komunalne tvrtke.

Dostupno odmah!

1 na zalihi

18567-1.jpg

8.325,62 kn (1.105,00 €)

SKU: 18567 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

U bogatoj Echo ponudi strojeva za održavanje zelenih površina nalaze se vrhunski trimeri modernog i ergonomskog dizajna, namijenjeni korištenju u privatne svrhe, kao i profesionalne, npr. za komunalne tvrtke. Iznimna snaga, kvaliteta, udobnost i dugotrajnost samo su neke od značajki trimera, kojima je osigurano superiorno prianjanje, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Uz to, ekološki su prihvatljivi zahvaljujući konstantom radu na napretku tehnologije katalizatora.

Echo RM-520ES je pouzdan i izdržljiv leđni motorni trimer, opremljen okruglim rukohvatom te antivibracijskim sustavom, koji tijekom košnje uvelike smanjuje vibracije i čini rad još ugodnijim. Easy Start tehnologija omogućuje lako pokretanje motora, dok Digital C.D.I. pruža optimalnu snagu u svim uvjetima. Sadrži veliki filter zraka, čiji kapacitet produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje čak i u ekstremnim uvjetima. Takav filter rezultira visokokvalitetnim performansama i izvrsnim ubrzanjem.

Dodatne informacije

Težina 11,9 kg
Kataloški broj

119070

Radni obujam

50,2 cm³

Snaga motora

2,16 kW

Spremnik goriva

1,07 lit.

Potrošnja goriva

1,23 l/h

Promjer glavne cijevi

28,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.33

Emisije plinova CO²

825 g/kWh

Vibracije na ručkama

5,3 / 4,0 m/s²

Jačina zvuka

97,5 dB(A)

Nivo zvuka

110,6 dB(A)

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard  se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu