motoreni_wht

00,00 kn

IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA

Ova Izjava o povjerljivosti podataka (u daljnjem tekstu: Izjava) odnosi se na povjerljivost podataka koji su od korisnika prikupljeni korištenjem internetskih stranica www.motoreni.hr te pohranjeni u bazama podataka MOTORENI d.o.o., koja je vlasnik web stranice www.motoreni.hr.

Prikupljene podatke dijelimo na osobne podatke i neosobne podatke. MOTORENI d.o.o. kao pružatelj usluga internetskih stranica www.motoreni.hr ulaže veliki napor kako bi Vas kao našeg korisnika i Vašu privatnost zaštitio. U svrhu što lakšeg razumijevanja o tome koje informacije prikupljamo i na koji način ih koristimo, molimo Vas da s malo strpljenja pažljivo pročitajte ovu Izjavu.

Zadržavamo diskrecijsko pravo izmjene ove Izjave, a njen izmijenjen tekst postaje važeći odmah nakon njegove objave na internetskim stranicama www.motoreni.hr. Nastavak korištenja ove internetske stranice nakon izmjena podrazumijeva Vaše prihvaćanje svih uvjeta tako izmijenjene Izjave, stoga savjetujemo korisnike da povremeno pročitaju ovu Izjavu, kako bi bili detaljno informirani o mogućim promjenama.

Osobne informacije su informacije koje točno određuju pojedinog korisnika. Prilikom korištenja internetskih stranica www.motoreni.hr možemo od Vas zatražiti određene osobne informacije, a to su: ime i prezime, e-mail adresa, lozinka za pristup stranici www.motoreni.hr, spol, datum rođenja, županija ili grad, adresa stanovanja i broj telefona.

Osobne informacije koristimo isključivo kako bismo Vam ponudili proizvode i usluge naših klijenata, unaprijedili rad internetskih stranica www.motoreni.hr, osigurali provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s Vama, poboljšali naše oglašivačke i promocijske rezultate te poboljšali našu ponudu proizvoda i usluga na tržištu, kao i u svrhu suradnje s institucijama odgovornim za provođenje zakona. Zadržavamo pravo da Vaše osobne informacije priopćimo samo našim klijentima u svrhu izdavanja nagrada u nagradnim igrama, kao i institucijama državne uprave koje smo dužni zakonski obavijestiti o dobitnicima nagradnih igara.

MOTORENI d.o.o. ograđuje se od eventualnog korištenja osobnih informacija od strane drugih osoba u bilo koje druge svrhe osim navedenih, stoga ne može biti ni odgovorno za eventualnu štetu. Osim toga, zadržavamo pravo da Vaše ime, početno slovo prezimena i grad prikazujemo na portalu www.motoreni.hr ako postanete dobitnik neke od nagrada u sklopu naših nagradnih igara.

Neosobne informacije su informacije koje ne određuju točno pojedinog korisnika. Ove informacije odnose se, primjerice, na podatke koju ste internetsku stranicu posjetili prije ili poslije posjeta internetskoj stranici www.motoreni.hr, vrstu pretraživača koji koristite te vašu Internet Protocol (IP) adresu. Ovu vrstu informacija možemo prikupljati automatski uz pomoć elektroničkih alata za vrijeme Vaše posjete internetskim stranicama www.motoreni.hr. Neosobne informacije možemo koristiti bez ograničenja, radi poboljšanja naših oglašivačkih i promocijskih rezultata, u svrhu administriranja internetske stranice www.motoreni.hr, skupljanja demografskih podataka i suradnje s institucijama odgovornim za provođenje zakona.

Administrativne e-mail poruke odnose se na korisničku aktivnost na internetskoj stranici www.motoreni.hr i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim računima, zahtjeve ili upite te obavijesti o dobitku i načinu podizanja nagrade na našim nagradnim igrama. Primanje ove vrste poruka je obavezno, te korisnik ne može isključiti opciju primanja.

Vašim osobnim podacima na internetskoj stranici www.motoreni.hr možete pristupiti pomoću zaporke i korisničkog imena (vaša e-mail adresa). S obzirom na to da zaporku znate samo Vi, naša preporuka je da je nikome ne otkrivate. Vaše osobne informacije čuvaju se na serveru kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe. Na taj način Vaše su osobne informacije osigurane i izvan dosega neovlaštenog korištenja. Prilikom registracije na www.motoreni.hr na upisanu e-mail adresu bit će poslan aktivacijski link koji pokreće aktivaciju samog korisnika. Na taj način štitimo Vas od zloupotrebe Vaše e-mail adrese.

Zbog načina rada internetske mreže, ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na internetsku stranicu www.motoreni.hr ili s internetske stranice www.motoreni.hr, stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće osobe koja takve povjerljive informacije neovlašteno primi, koristi ili neovlašteno otuđi. Informacije koje ste objavili na javnim dijelovima internetske stranice www.motoreni.hr (forum i slično) mogu također biti dostupne drugim korisnicima ili osobama, te se kao takve mogu bez Vašeg znanja pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web-pretraživačima. U tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu. Ova Izjava odnosi se samo na korištenje informacija koje prikupljamo od Vas kao korisnika internetske stranice www.motoreni.hr. Druge internetske stranice kojima se može pristupiti posredstvom internetske stranice www.motoreni.hr imaju svoje izjave o povjerljivosti podataka. S obzirom na to da MOTORENI d.o.o. nije ni na koji način odgovorno za načine i uvjete rada trećih osoba, molimo Vas da prije početka korištenja drugih internetskih stranica pažljivo pročitate izjavu o povjerljivosti podataka tih isti stranica.

Za bilo kakav upit u vezi s ovom Izjavom ili u slučaju da želite promijeniti neke od svojih podataka, molimo Vas da nam pošaljete e-mail poruku s potrebnim informacijama na našu e-mail adresu trgovina@motoreni.hr.

Smatramo da je korisnik registracijom i otvaranjem korisničkog računa na internetskoj stranici www.motoreni.hr ovu Izjavu o povjerljivosti podataka u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.