Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Husqvarna 535 RXT

865,00 

Husqvarna 535 RXT je snažan trimer s vrhunskim rezultatima košnje, jedinstvenom ergonomijom i dugotrajnosti.

U cijenu je uključeno: glava za košnju T35X, nož za travu - trokraki, naramenice Balance X

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

9092-1.jpg

865,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna 535 RXT je snažan trimer s vrhunskim rezultatima košnje, jedinstvenom ergonomijom i dugotrajnosti. Pogodan je za održavanje zahtjevnih terena. Učinkoviti LowVib sustav smanjenja vibracija i prilagodljive ručke povećavaju udobnost prilikom rada. Uz to, ručke su postavljene visoko, kako bi povećale slobodu kretanja prilikom rada na strminama. Funkcija Tap’n’Go omogućuje da dvostruki flaks automatski izlazi prilikom laganog udarca glave o tlo.

Trimer je opremljen X-Torq tehnologijom motora koja povećava iskoristivost goriva do 20%, a ujedno smanjuje emisije štetnih plinova do 75%. Combi štitnik može se koristiti s nožem za travu i glavom flaksa. Isporučuje se s Balance X ergonomskim naramenicama, koje smanjuju opterećenje na gornjem dijelu tijela, zbog toga što se težina raspoređuje između ramena, prsa, leđa i kukova.

U cijenu je uključeno:

  • glava za košnju T35X
  • nož za travu - trokraki
  • naramenice Balance X

Dodatne informacije

Težina 6,7 kg
Radni obujam

34,6 сm³

Snaga motora

1,60 kW

Spremnik goriva

0,60 lit.

Potrošnja goriva

475 g/kWh

Promjer glavne cijevi

28,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.4

Emisije plinova CO²

862 g/kWh

Jačina zvuka

96,0 dB(A)

Nivo zvuka

114,0 dB(A)

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu