Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Echo SRM-3021TES/U

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 725,00

675,00 

Echo SRM-3021TES je motorni trimer dizajniran za obavljanje većih i zahtjevnijih poslova.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

17755-1.jpg

675,00 

SKU: 17755 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

U bogatoj Echo ponudi strojeva za održavanje zelenih površina nalaze se vrhunski trimeri modernog i ergonomskog dizajna, namijenjeni korištenju u privatne svrhe, kao i profesionalne, npr. za komunalne tvrtke. Iznimna snaga, kvaliteta, udobnost i dugotrajnost samo su neke od značajki trimera, kojima je osigurano superiorno prianjanje, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Uz to, ekološki su prihvatljivi zahvaljujući konstantom radu na napretku tehnologije katalizatora.

Echo SRM-3021TES/U je motorni trimer dizajniran za obavljanje većih i zahtjevnijih poslova. Donosi brojne prednosti, čime povećava produktivnost rada. Lako je pokretljiv Easy Start tehnologijom, dok mu Digital C.D.I. pruža optimalnu snagu u svim uvjetima. Zahvaljujući tehnologiji visokog okretnog momenta High Torque, štedi gorivo, smanjuje emisije štetnih plinova, stroj je težinom lakši te su umanjene vibracije motora.

Sadrži veliki filter zraka, čiji kapacitet produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje čak i u ekstremnim uvjetima. Takav filter rezultira visokokvalitetnim performansama i izvrsnim ubrzanjem. "U" ručka olakšava duge i teške poslove pružajući dosljedan opseg pokreta.

Dodatne informacije

Spremnik goriva

0,74 lit.

Potrošnja goriva

0,72 l/h

Promjer glavne cijevi

25,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.62

Emisije plinova CO²

912 g/kWh

Vibracije na ručkama

4,2 / 3,2 m/s²

Jačina zvuka

98,3 dB(A)

Nivo zvuka

112,2 dB(A)

Težina

6,3 kg

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu