Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Motorna pila Echo CS-501SX

662,29  (4.990,02 kn)

Motorna pila Echo CS-501SX

Dostupno odmah!
16737-1.jpg

662,29  (4.990,02 kn)

- +
SKU: 16737 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo CS-501SX je vrlo lagana, profesionalna motorna pila. Jedna je od najpopularnijih Echo lančanih pila, zbog smanjene težine, izvrsne ergonomije i jačine motora. Dio je Echo X serije, što znači da posjeduje vodeće značajke u industriji po pitanju kvalitete, performansi i produktivnosti.

 

Motori Echo X serije

Echo u proizvodnji strojeva, uvelike pažnju usmjerava prema izradi profesionalnog motora, po kojem je vrlo istaknut. Tako je i Echo CS-501SX opremljena moćnim motorom profesionalne klase, koji pruža iznimnu snagu i odlične performanse. Pouzdanost, kvaliteta i učinkovitost samo su neke od značajki ovog motora.

 

* Japanska kvaliteta, vrhunski, snažni i izdržljivi strojevi odlike su Echo ponude proizvoda, među njima i motornih pila. Kod proizvodnje su korišteni najnoviji materijali, smanjena je težina samih strojeva, osigurano superiorno prianjanje, udobnost, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Echo omogućuje 5-godišnje jamstvo proizvoda privatnim korisnicama te 2 godine za svrhe profesionalnog korištenja, npr. komunalne tvrtke.

 

Najlakša pila u svojoj klasi, s motorom od 50,2 cm³ pogodnim za sječu i ostale terenske radove. Dio ECHO X serije znači da ima vodeće značajke u industriji i performanse. CS-501SX jedna je od naših najpopularnijih lančanih pila, a s razlogom je zbog svoje kombinacije lagane, ergonomske i snažne izvan svojih specifikacija nevjerojatno svestran alat i izvrstan izbor za profesionalce.

Profesionalni motor
Sadrži moćan motor profesionalne klase od 50,2 cm³, koji daje iznimnu snagu i performanse.

Tanka linija, ergonomska i robusna.
Izgrađen za svakodnevnu komercijalnu primjenu s lijevanim kućištem kućišta od magnezija i

aluminijska ručka, istovremeno je lagana i vrlo je izdržljiva. Tanak dizajn čini limbing brzim i preciznim.

Lagana
Dizajniran za manje vaganje uz zadržavanje robusne izdržljivosti.

Omjer snage i težine
Super lagan dizajn s iznimnom snagom.

Ergonomija
Dizajniran da maksimizira učinkovitost i udobnost.

 

Dodatne informacije

Težina 4,7 kg
Kataloški broj

114205

Radni obujam

50,2 cm³

Snaga motora

2,57 kW

Spremnik goriva

0,50 lit.

Spremnik ulja

0,28 lit.

Potrošnja goriva

1,54 l/h

Dužina vodilice

40 cm

Tip lanca

0.325 (0.58)

Zatezanje lanca

Bočno

Vibracije na ručkama

5,2 / 5,4 m/s²

Jačina zvuka

103,6 dB(A)

Nivo zvuka

113,5 dB(A)

Emisije plinova CO²

742 g/kWh

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu