Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Motorna pila Echo CS-3510ES

345,00  (2.599,40 kn)

Motorna pila Echo CS-3510ES

Dostupno odmah!

7 na zalihi

21004-1.jpg

345,00  (2.599,40 kn)

- +
SKU: 21004 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo CS-3510ES

 

G-FORCE

Zahvaljujući jedinstvenoj G-FORCE tehnologiji, Echo pile postižu veće performanse, izvrsno ubrzavanje i imaju duži vijek trajanja. To je sustav prisilnog vađenja prljavštine iz područja filtera za zrak, čime je produljeno vrijeme za čišćenje filtera i servisiranja.

EASY START, FAST IDLE

Tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja. Fast idle služi za pokretanje pile u hladnom pogonu.

DIGITAL C.D.I.

Optimalna snaga u svim uvjetima.

REGULACIJA LANCA (BOČNO ZATEZANJE LANCA)

Mogućnost zatezanja lanca za precizniji rez i dugovječniji rad pile.

 

Profesionalni motor

Echo u proizvodnji strojeva, pažnju uvelike usmjerava prema izradi profesionalnog motora, po kojem je vrlo istaknut. Tako je i Echo CS-310ES opremljena moćnim motorom profesionalne klase, koji pruža iznimnu snagu i odlične performanse. Pouzdanost, kvaliteta i učinkovitost samo su neke od značajki ovog motora.

Kompaktan, ergonomski dizajn

Sve su Echo lančane pile dizajnirane prema istim profesionalnim standardima. Vrijedan rad, visoka kvaliteta s poznatim japanskim standardima izrade.

 

* Japanska kvaliteta, vrhunski, snažni i izdržljivi strojevi odlike su Echo ponude proizvoda, među njima i motornih pila. Kod proizvodnje su korišteni najnoviji materijali, smanjena je težina samih strojeva, osigurano superiorno prianjanje, udobnost, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Echo omogućuje 5-godišnje jamstvo proizvoda privatnim korisnicama te 2 godine za svrhe profesionalnog korištenja, npr. komunalne tvrtke.

Dodatne informacije

Težina 3,7 kg
Kataloški broj

122888

Radni obujam

34,4 cm³

Snaga motora

1,50 kW

Spremnik goriva

0,28 lit.

Spremnik ulja

0,23 lit.

Potrošnja goriva

0,85 l/h

Dužina vodilice

35 cm

Tip lanca

3/8 (0.050)

Zatezanje lanca

Inercija

Jačina zvuka

101,5 dB(A)

Nivo zvuka

110,4 dB(A)

Emisije plinova CO²

886 g/kWh

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu