Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Motorna pila Echo CS-2511WES

470,00  (3.541,22 kn)

Echo CS-2511WES je motorna pila namijenjena za lakše, vrtne radove te je pogodna za stolare, rezbare i vrtlare.

Dostupno odmah!

1 na zalihi

18529-1.jpg

470,00  (3.541,22 kn)

SKU: 18529 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo CS-2511WES je motorna pila namijenjena za lakše, vrtne radove te je pogodna za stolare, rezbare i vrtlare. Pila ima profesionalni dizajn motora, najlonski filter i opružni protuvibracijski sustav.

 

G-FORCE

Zahvaljujući jedinstvenoj G-FORCE tehnologiji, Echo pile postižu veće performanse, izvrsno ubrzavanje i imaju duži vijek trajanja. To je sustav prisilnog vađenja prljavštine iz područja filtera za zrak, čime je produljeno vrijeme za čišćenje filtera i servisiranja.

EASY START, FAST IDLE

Tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja. Fast idle služi za pokretanje pile u hladnom pogonu.

DIGITAL C.D.I.

Optimalna snaga u svim uvjetima.

REGULACIJA LANCA (BOČNO ZATEZANJE LANCA)

Mogućnost zatezanja lanca za precizniji rez i dugovječniji rad pile.

 

* Japanska kvaliteta, vrhunski, snažni i izdržljivi strojevi odlike su Echo ponude proizvoda, među njima i motornih pila. Kod proizvodnje su korišteni najnoviji materijali, smanjena je težina samih strojeva, osigurano superiorno prianjanje, udobnost, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Echo omogućuje 5-godišnje jamstvo proizvoda privatnim korisnicama te 2 godine za svrhe profesionalnog korištenja, npr. komunalne tvrtke.

Dodatne informacije

Težina 2,6 kg
Kataloški broj

120432

Radni obujam

25,0 cm³

Snaga motora

1,10 kW

Spremnik goriva

0,19 lit.

Spremnik ulja

0,14 lit.

Potrošnja goriva

0,67 l/h

Dužina vodilice

25 cm

Tip lanca

3/8 (0.050)

Zatezanje lanca

Bočno

Vibracije na ručkama

4,5 / 4,6 m/s²

Jačina zvuka

99,2 dB(A)

Nivo zvuka

109,9 dB(A)

Emisije plinova CO²

946 g/kWh

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu