Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Motorna pila Echo CS-310ES

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 324,00

290,00  (2.185,01 kn)

Echo CS-310ES motorna pila jednostavna je za pokretanje i održavanje.

Dostupno odmah!

1 na zalihi

16738-1.jpg

290,00  (2.185,01 kn)

- +
SKU: 16738 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo CS-310ES motorna pila jednostavna je za pokretanje i održavanje. Sadrži 34,0 cm³ profesionalnog motora koji daje izuzetan omjer snage i mase.

 

Profesionalni motor

Echo u proizvodnji strojeva, pažnju uvelike usmjerava prema izradi profesionalnog motora, po kojem je vrlo istaknut. Tako je i Echo CS-310ES opremljena moćnim motorom profesionalne klase, koji pruža iznimnu snagu i odlične performanse. Pouzdanost, kvaliteta i učinkovitost samo su neke od značajki ovog motora.

Kompaktan, ergonomski dizajn

Sve su Echo lančane pile dizajnirane prema istim profesionalnim standardima. Vrijedan rad, visoka kvaliteta s poznatim japanskim standardima izrade.

 

* Japanska kvaliteta, vrhunski, snažni i izdržljivi strojevi odlike su Echo ponude proizvoda, među njima i motornih pila. Kod proizvodnje su korišteni najnoviji materijali, smanjena je težina samih strojeva, osigurano superiorno prianjanje, udobnost, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Echo omogućuje 5-godišnje jamstvo proizvoda privatnim korisnicama te 2 godine za svrhe profesionalnog korištenja, npr. komunalne tvrtke.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Kataloški broj

114201

Radni obujam

30,5 cm³

Snaga motora

1,10 kW

Spremnik goriva

0,25 lit.

Spremnik ulja

0,26 lit.

Potrošnja goriva

0,68 l/h

Dužina vodilice

35 cm

Tip lanca

3/8 (0.050)

Zatezanje lanca

Bočno

Vibracije na ručkama

4,1 / 6,8 m/s²

Jačina zvuka

97,9 dB(A)

Nivo zvuka

107,7 dB(A)

Emisije plinova CO²

1128 g/kWh

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu