Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Svrdlo Makita HSS-G-TiN (7,0 x 109 mm) (10 kom.)

30,80 

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

P-60981-10

30,80 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

TiN (titanov nitrid) je kemijski spoj titana i dušika koji postiže nisko trenje. Stoga je zanimljiv za aplikacije s vrlo niskim trošenjem.

Legura se odlikuje slijedećim pozitivnim značajkama:

  • Dugi vijek trajanja
  • Visoka tvrdoća i otpornost na koroziju
  • Povećana brzina bušenja
  • Sprječava lijepljenje odrezanog materijala na reznom rubu

Prikladan za nehrđajući čelik, legirani i nelegirani čelik i lijevano željezo. TiN HSS-G svrdla prema to DIN 338, kut točke 135° za čelik do <900 N/mm² čvrstoće.

Dodatne informacije

Kataloški broj

P-61226-10

Promjer Ø

7,0 mm

Ukupna dužina

109 mm

Radna dužina

68 mm

Jedinica (kom / set)

10 / 1

Makita

Makita prodajni program uključuje profesionalni ručni alat za uporabu na različitim područjima kao što su metalna, drvna i građevinska industrija, alate za rad u vrtu, u šumi te za uporabu u vlastitom domu. Prepoznatljiva je po odličnom omjeru cijene i kvalitete, inovativnom dizajnu te ergonomiji kojom je postignuti ugodan i jednostavan rad. Širokom izboru alata priložena je i bogata oprema te pribor. Makita je najveći svjetski proizvođač akumulatorskog alata. Godišnje proizvodi oko 10 milijuna komada alata, a u svom asortimanu ima preko 1000 modela. Poznata je i po svom električnom alatu kojeg odlikuje posebno dugi radni vijek, jednostavnost uporabe i tehnička sigurnost. Uz to, nudi i kvalitetne stacionarne strojeve za obradu drva, kao i industrijske i kućne strojeve s pneumatskim pogonom i pogonom na benzinski motor. Uvođenjem novih, ekološki prihvatljivijih materijala i tehnologija, Makita daje značajan doprinos zaštiti okolišta i prirode te tako brine o budućnosti naše djece.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu