Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Husqvarna Rider 316TsX AWD

8.999,00 

Husqvarna Rider 316TsX AWD je snažna i svestrana kosilica, pogodna za korištenje tijekom cijele godine.

NAPOMENA: U cijenu nije uključeno rezno kućište!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

18522-1.jpg

8.999,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Rider 316TsX AWD je snažna i svestrana kosilica s dvocilindričnim Kawasaki motor smještenim na stražnjem dijelu, servo upravljanjem i pogonom na sve kotače. Poklopac motora obložen je spužvom, kako bi se smanjila buka i olakšao rad u urbanim sredinama. Pedalom reguliran hidrostatski prijenos za vožnju naprijed i unatrag te automatsko pokretanje noževa košnju čine laganom.

Pogodna je za održavanje zelenih površina, ali može se opremiti i priključcima poput kućišta za neodržavane površine, četkom, daskom i bacačem snijega. Opremljena je intuitivnim zaslonom, dvostrukim LED svjetlima za što sigurniju košnju u tamnijim uvjetima, mjeračem radnih sati s podsjetnikom na vrijeme servisa, 12 V utičnicom koja služi za punjenje elektroničkih uređaja tijekom vožnje te prigodnim držačem za boce. Volan je podesiv u visinu za što bolju ergonomiju, dok je sjedište s osloncima, odnosno naslonima za ruke. Rider je moguće pratiti putem Husqvarna Connect aplikacije.

 

Prilagodljivo rezno kućište

Ovaj Rider može se opremiti reznim kućištem širine 94, 103 ili 112 cm, dok se visina podešava u rasponu od 25 do 75 mm. Rezno kućište prilagođava se rubovima i nagibima travnjaka, čime se smanjuje opasnost od oštećivanja samog kućišta. Postavljeno je sprijeda, što znači da omogućuje košnju na zahtjevnijim dijelovima travnjaka ili preprekama poput grmlja, klupa i slično.

Jedinstveno upravljanje

Upravljački sustav omogućuje zakretanje stražnjih kotača. Rezultat je odlična upravljivost s minimalnim radijusom okretanja.

HMI ekran

Intuitivni ekran s korisnikom komunicira putem vizualnih simbola i zvukova upozorenja, pomaže u rukovanju te daje podatke i upozorenja u stvarnom vremenu.

Husqvarna Connect

Pomoću aplikacije Husqvarna Connect korisnik ima pristup korisnim savjetima, priručnicima i preporukama za rezervne dijelove. Za povezanu Bluetooth opremu, aplikacija pruža i dodatne informacije kao što su vrijeme rada, status napunjenosti te potreba za održavanjem i servisom. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti s App Storea ili Google Playa.

NAPOMENA: U cijenu nije uključeno rezno kućište!

Dodatne informacije

Težina 251 kg
Dimenzije 200,8 × 88,7 × 118,1 cm
Proizvođač motora

Kawasaki

Naziv motora

FS 481 V-Twin

Radni obujam

603 сm³

Snaga motora

9,7 kW @ 3100 rpm

Hlađenje motora

Zrak

Pogonski sistem

Rad s 2 pedale

Tip transmisije

Hidrostatski AWD

Brzina prema naprijed

0 - 9,0 km/h

Brzina prema natrag

0 - 8,0 km/h

Način košnje

Malčiranje, stražnje izbacivanje

Širina košnje

94 - 112 cm

Visina košnje

25 - 75 mm

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu