Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Husqvarna Rider 112C

3.499,00 

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

21463_1

3.499,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Rider 112C dizajniran je za lakše obilaženje cvjetnih gredica, grmlja i drugih prepreka na travnjaku. Kompaktna konstrukcija osigurava lako upravljanje čak i u uskim prostorima, a olakšava i skladištenje. Unatoč manjem formatu, ovaj Rider osigurava izvrsno prianjanje čak i na kosinama te u mokrim uvjetima. Zglobno upravljanje omogućuje brzo okretanje uz minimalni polumjer okreta, a Combi rezno kućište donosi fleksibilnost odabira između sustava BioClip® (malčiranje), malčira pokošenu travu čime se ona brže razgrađuje i vraćaju na travnjak kao gnojivo.

Dostupna je i opcija stražnjeg pražnjenja za učinkovitije savladavanje površina s višom travom. Opremljen je hidrostatskim prijenosom s pedalom što omogućuje držanje ruku na upravljaču te tako i bolju kontrolu vožnje.

Dodatne informacije

Kataloški broj

967 17 84‑02

Proizvođač motora

Husqvarna

Naziv motora

HS 413AE

Radni obujam

413 сm³

Snaga motora

8,4 kW @ 3.000 rpm

Hlađenje motora

Zrak

Pogonski sistem

Rad s dvije pedale

Tip transmisije

Hidrostatski

Brzina prema naprijed

0 - 7 km/h

Brzina prema natrag

1,9 - 3 3 km/h

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu