Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Husqvarna Rider 216T AWD

6.099,00 

Husqvarna Rider 216T AWD je jednostavan stroj za upravljanje s izvrsnim učinkom košnje i na zahtjevnim terenima.

NAPOMENA: U cijenu nije uključeno rezno kućište!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

2113-1.jpg

6.099,00 

SKU: 2113 Kategorija: Oznake: , , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Rider 216T AWD je jednostavan stroj za upravljanje s izvrsnim učinkom košnje i na zahtjevnim terenima. Opremljen je ergonomskim volanom podesivim u visinu, LED svjetlima za što bolju vidljivost u svim uvjetima, brojačem radnih sati i prigodnim držačem za boce. Prednost ovog stroja jest i to što je motor smješten na stražnjem dijelu, čime je stvorena veća preglednost prilikom košnje uz manju buku. Pedalom reguliran hidrostatski prijenos, lako dostupne kontrole i automatsko pokretanje noževa košnju čine laganom. Zahvaljujući kućištu i širokom izboru pribora, uporabljiv je tijekom čitave godine. Može se opremiti s kombiniranim reznim kućištem od 94 cm ili 103 cm za BioClip® (malčiranje) ili stražnje izbacivanje.

 

Combi rezno kućište s BioClip-om (malčiranje)

BioClip omogućuje najbolje rezultate na često košenim površinama. Trava se prilikom košnje usitnjava i pretvara u gnojivo.

Jedinstveno upravljanje

Upravljački sustav omogućuje zakretanje stražnjih kotača. Rezultat je odlična upravljivost s minimalnim radijusom okretanja.

Husqvarna Connect

Pomoću aplikacije Husqvarna Connect korisnik ima pristup korisnim savjetima, priručnicima i preporukama za rezervne dijelove. Za povezanu Bluetooth opremu, aplikacija pruža i dodatne informacije, kao što su vrijeme rada, status napunjenosti te potreba za održavanjem i servisom. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti s App Storea ili Google Playa.

NAPOMENA: U cijenu nije uključeno rezno kućište!

Dodatne informacije

Težina 225 kg
Dimenzije 194 × 88 × 113 cm
Kataloški broj

970 54 24-01

Proizvođač motora

Husqvarna

Naziv motora

HV 586AE

Radni obujam

586 сm³

Snaga motora

12,0 kW @ 2900 rpm

Hlađenje motora

Zrak

Materijal reznog kućišta

Čelik

Pogonski sistem

Upravljanje pedalom

Tip transmisije

Hidrostatski AWD

Brzina prema naprijed

0 - 9,0 km/h

Brzina prema natrag

0 - 6,0 km/h

Način košnje

Malčiranje, stražnje izbacivanje

Širina košnje

94 - 103 cm

Visina košnje

25 - 75 mm

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu