Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 65 2T ES (svestrana)

5.746,90 

AS Motor 65 2T ES je kosilica idealna za korištenje na kosinama i nepristupačnim terenima. Pogodna je za održavanje zelenih površina veličine 2900 m², s visinom trave do 120 cm.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16360-1.jpg

5.746,90 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS Motor 65 2T ES je kosilica idealna za korištenje na kosinama i nepristupačnim terenima. Pogodna je za održavanje zelenih površina veličine 2900 m², s visinom trave do 120 cm. Rezna visina može se odrediti preko središnjeg sustava, u rasponu od 55 do 100 mm. Opremljena je jedinim dvotaktnim motorom na svijetu koji je sukladan odredbama EU Direktive o emisijama 97/68/EC. AS dvotaktni motor zadržava podmazivanje motora neovisno o poziciji i omogućuje košnju na kosinama od 45 stupnjeva i više, bez rizika od oštećenja motora.

Uz to, motor je tvornički opremljen s funkcijom EasyStart i CDI digitalnim sustavom paljenja koji upola smanjuje broj okretaja potrebnih za pokretanje. Visoki okretaji dvotaktnog motora omogućuju punu snagu u visokoj i mokroj travi, dok treći ležaj bregaste osovine i diskovi trenja na bočnom nožu štite motor u slučaju udara u prepreku. Kosilica sadrži ručni prijenos s 5 brzina (od 1,6 do 4,5 km/h) i brzinom kretanja unatrag (2,2 km/h).

 

Jednostavan, praktičan i siguran rad

Kosilica im radne poluge koje aktiviraju parkirnu kočnicu, vučni pogon, diferencijal s ograničenim proklizavanjem i spojku noža. Apsolutna sigurnost prilikom košnje na kosinama postiže se automatskom parkirnom kočnicom i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem, koji ostaje trajno blokiran dok se stroj nalazi u pogonu. Nakon otpuštanja pogonske poluge automatski se aktivira parkirna kočnica, a kosilica zaustavlja, bilo to na kosini ili na ravnom tlu. Za ugodan rad vodilica je opremljena klinastim upravljačem koji se može prilagoditi bočno i u visinu, bez uporabe alata. Sustav prigušivanja vibracija “VibrationProtect” maksimalno umanjuje vibracije ruke i šake.

 

Prednosti kosilice

Savršena košnja i malčiranje
AS sustav poprečnih noževa istovremeno reže i usitnjava travu.

Visoki kapacitet rezanja 
1:2 redukcija noža motora pruža visoki kapacitet rezanja u gustom raslinju.

Automatska parkirna kočnica
Kada je pogonska poluga otpuštena parkirna kočnica se automatski aktivira, a stroj zaustavlja, bilo da se nalazi na kosini i ravnoj površini.

Diferencijal s ograničenim proklizavanjem koji se može isključiti
Trajno blokiran diferencijal s ograničenim proklizavanjem otvara se pritiskom na polugu blokade diferencijala.

Zaštita motora
Odvojen motor i osovina noža štite motor.

Jednostavan radni koncept
Pomoću samo tri poluge jednostavno se aktivira rad parkirne kočnice, noža, diferencijal s ograničenim proklizavanjem, funkcija pogona i prilagodi brzina.

 

Dostupno kao pribor:
  • brojač radnih sati - dokumentira radne sate
  • dvostruke gume AS 65, AS 73, AS 84, AS701 SM - za bolju vuču na kosinama
  • čelični kotači, pomoć pri penjanju - poboljšavaju vuču, naročito pri dijagonalnoj košnji na kosinama

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 114 kg
Kataloški broj

G06700102

Proizvođač motora

AS Motor

Naziv motora

AS 165 ES

Radni obujam

165 cm³

Snaga motora

4,0 kW @ 3800 rpm

Spremnik goriva

5,0 lit.

Širina košnje

65 cm

Visina košnje

50 - 100 mm

Maksimalna visina trave

120 cm

Dimenzije stroja

220 x 71 x 99 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu