Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 63 2T ES (svestrana)

37.900,00 kn (5.030,19 €)

AS Motor 63 2T ES je kosilica modernog dizajna, namijenjena za korištenje na kosinama i nepristupačnim terenima. Pogodna je za održavanje zelenih površina veličine 2400 m², s visinom trave do 90 cm.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16364-1.jpg

37.900,00 kn (5.030,19 €)

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS Motor 63 2T ES je kosilica modernog dizajna, namijenjena za korištenje na kosinama i nepristupačnim terenima. Pogodna je za održavanje zelenih površina veličine 2400 m², s visinom trave do 90 cm. Opremljena je jedinim dvotaktnim motorom na svijetu koji je sukladan odredbama EU Direktive o emisijama 97/68/EC. AS dvotaktni motor zadržava podmazivanje motora neovisno o poziciji i omogućuje košnju na kosinama od 40 stupnjeva i više, bez rizika od oštećenja motora.

Uz to, motor je tvornički opremljen s funkcijom EasyStart i CDI digitalnim sustavom paljenja koji upola smanjuje broj okretaja potrebnih za pokretanje. Visoki okretaji dvotaktnog motora omogućuju punu snagu u visokoj i mokroj travi, dok treći ležaj bregaste osovine i diskovi trenja na bočnom nožu štite motor u slučaju udara u prepreku. Velike gume na napuhavanje s klinovima za zemljane površine pružaju idealan rad pri brzinama do 4,0 km/h.

 

Jednostavan, praktičan i siguran rad

Kosilica im radne poluge koje aktiviraju parkirnu kočnicu, vučni pogon, diferencijal s ograničenim proklizavanjem i spojku noža. Apsolutna sigurnost prilikom košnje na kosinama postiže se automatskom parkirnom kočnicom i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem, koji ostaje trajno blokiran dok se stroj nalazi u pogonu. Nakon otpuštanja pogonske poluge automatski se aktivira parkirna kočnica, a kosilica zaustavlja, bilo to na kosini ili na ravnom tlu. Za ugodan rad vodilica je opremljena klinastim upravljačem koji se može prilagoditi bočno i u visinu, bez uporabe alata. Sustav prigušivanja vibracija “VibrationProtect” maksimalno umanjuje vibracije ruke i šake.

Prijenos pogona reduktora s omjerom brzine 1:13,44 omogućuje da kosilica kod kretanja nizbrdicom koči individualno. Kretanje stroja se neće ubrzati na nizbrdici bez obzira koliko je kosina strma. Kada je u pogonu ima trajno blokiran diferencijal s ograničenim proklizavanjem koji povećava razinu vuče i sigurnosti, naročito na kosinama.

 

Prednosti kosilice

Motor pogodan za kosine
Jedini dvotaktni motor iz AS-a s funkcijom EasyStart ima neovisnu poziciju za podmazivanje, čime omogućuje siguran rad čak i na strmim kosinama.

Košnja i malčiranje u jednom koraku
Sustav križnih noževa modela AS 62 / AS 63 Allmäher jednostavno reže i usitnjava visoko raslinje s impresivnim rezultatima rezanja i izvrsnim rezultatima malčiranja.

Automatska parkirna kočnica
Kada je pogonska poluga otpuštena parkirna kočnica se automatski aktivira, a stroj zaustavlja, bilo da se nalazi na kosini i ravnoj površini.

Automatski diferencijal s ograničenim proklizavanjem
100% diferencijal s ograničenim proklizavanjem se aktivira u pogonu i omogućuje bolje rukovanje.

Visoki kapacitet rezanja
1:1,6 redukcija noža motora omogućuju visoki kapacitet rezanja u gustom raslinju.

Zaštita motora
Odvojen motor i osovina noža štite motor.

 

Dostupno kao pribor:
  • brojač radnih sati - dokumentira radne sate
  • komplet za malčiranje AS 62, AS 63 - za još finije rezultate malčiranja i još ujednačenije rezultate rezanja na travnjacima s travom visine do 40 cm
  • dvostruke gume AS 63 - dodatne dvostruke gume služe za poboljšanu vuču na kosinama s mehanizmom za brzo zatvaranje

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 74 kg
Kataloški broj

G60000105

Proizvođač motora

AS Motor

Naziv motora

AS 165 ES

Radni obujam

165 cm³

Snaga motora

4,0 kW @ 3800 rpm

Spremnik goriva

3,0 lit.

Širina košnje

61 cm

Visina košnje

50 - 100 mm

Maksimalna visina trave

100 cm

Dimenzije stroja

191 x 70 x 99 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu