Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 63 4T B&S (svestrana)

4.220,60 

AS Motor 63 4T B&S je kosilica modernog dizajna, pogodna za košnju površina do 2300 m² s visinom trave do 90 cm. S lakoćom reže i usitnjava čak i visoko raslinje.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16362-1.jpg

4.220,60 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS Motor 63 4T B&S je kosilica modernog dizajna opremljena sustavom poprečnih noževa i pogonom Briggs & Stratton motora od 5,5 KS. Pogodna je za košnju površina do 2300 m² s visinom trave do 90 cm. S lakoćom reže i usitnjava čak i visoko raslinje. Odvojeni motor i osovina noža štite motor u slučaju neprimijećenih prepreka. Varijabilni pogon omogućuje brzine od 2,0 do 4,0 km/h.

 

Jednostavan, praktičan i siguran rad

Kosilica ima radne poluge koje aktiviraju parkirnu kočnicu, vučni pogon, diferencijal s ograničenim proklizavanjem i spojku noža. Automatska parkirna kočnica je dodatni sigurnosni element. Nakon otpuštanja pogonske poluge automatski se aktivira parkirna kočnica, a kosilica zaustavlja, bilo to na kosini ili na ravnom tlu. Za ugodan rad vodilica je opremljena klinastim upravljačem, koji se može prilagoditi bočno i u visinu bez uporabe alata. Sustav prigušivanja vibracija “VibrationProtect” maksimalno umanjuje vibracije ruke i šake.

Prijenos pogonskog reduktora s omjerom brzina 1:13,44 omogućuje modelu AS 63 4T B&S individualno kočenje pri kretanju nizbrdicom. Kretanje stroja neće se ubrzati na nizbrdici bez obzira koliko je kosina strma. Kada je u pogonu kosilica ima trajno blokiran diferencijal s ograničenim proklizavanjem, koji povećava razinu vuče i sigurnosti na kosinama.

 

Prednosti kosilice

Košnja i malčiranje u jednom koraku
Sustav križnih noževa modela AS 62 / AS 63 Allmäher jednostavno reže i usitnjava visoko raslinje s impresivnim rezultatima rezanja i malčiranja.

Automatska parkirna kočnica
Kada je pogonska poluga otpuštena parkirna kočnica se automatski aktivira, a stroj zaustavlja, bilo da se nalazi na kosini i ravnoj površini.

Automatski diferencijal s ograničenim proklizavanjem
100% diferencijal s ograničenim proklizavanjem aktivira se u pogonu i omogućuje bolje rukovanje.

Visoki kapacitet rezanja
1:1,6 redukcija noža motora za visoki kapacitet rezanja u gustom raslinju.

Zaštita motora
Odvojen motor i osovina noža štite motor.

 

Dostupno kao pribor:
  • brojač radnih sati - dokumentira radne sate
  • komplet za malčiranje AS 62, AS 63 - za još finije rezultate malčiranja i još ujednačenije rezultate rezanja na travnjacima s travom do 40 cm visine
  • dvostruke gume AS 63 - dodatne dvostruke gume služe za poboljšanu vuču na kosinama s mehanizmom za brzo zatvaranje

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 74 kg
Kataloški broj

G60000101

Proizvođač motora

Briggs & Stratton

Naziv motora

850E I/C

Radni obujam

190 cm³

Snaga motora

4,1 kW @ 3600 rpm

Spremnik goriva

3,0 lit.

Širina košnje

61 cm

Visina košnje

50 - 100 mm

Maksimalna visina trave

90 cm

Dimenzije stroja

191 x 70 x 99 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu