Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Echo SRM-2620ES/U

559,00 

Echo SRM-2620ES/U je profesionalan trimer s iznimnim omjerom snage, težine i trajnosti.

Dostupno odmah!

16 na zalihi

16834-1.jpg

559,00 

- +
SKU: 16834 Kategorija: Oznake: ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

U bogatoj Echo ponudi strojeva za održavanje zelenih površina nalaze se vrhunski trimeri modernog i ergonomskog dizajna, namijenjeni korištenju u privatne svrhe, kao i profesionalne, npr. za komunalne tvrtke. Iznimna snaga, kvaliteta, udobnost i dugotrajnost samo su neke od značajki trimera, kojima je osigurano superiorno prianjanje, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati. Uz to, ekološki su prihvatljivi zahvaljujući konstantom radu na napretku tehnologije katalizatora.

Echo SRM-2620ES/U je profesionalan i moćan trimer. Dizajnom je povećana udobnost te upravljivost "U" ručkom, koja olakšava duge i teške poslove pružajući dosljedan opseg pokreta. Pomoću Effortless Start funkcije, motor se s lakoćom pokreće bez ikakvog napora ili poteškoća. Sadrži veliki filter zraka, čiji kapacitet produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje čak i u ekstremnim uvjetima. Takav filter rezultira visokokvalitetnim performansama i izvrsnim ubrzanjem.

Iznimnim omjerom snage, težine i trajnosti, ovaj trimer korisnicima je postao omiljeni pomagač u održavanju zelenih površina.

Dodatne informacije

Težina 5,6 kg
Kataloški broj

117504

Radni obujam

25,4 cm³

Snaga motora

1,0 kW

Spremnik goriva

0,60 lit.

Potrošnja goriva

0,61 l/h

Promjer glavne cijevi

25,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.36

Emisije plinova CO²

998 g/kWh

Vibracije na ručkama

3,2 / 3,8 m/s²

Jačina zvuka

93,1 dB(A)

Nivo zvuka

110,1 dB(A)

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu