Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Traktorska kosilica Stiga Tornado 9121 W

6.755,00 

Dostupno odmah!

1 na zalihi

1_1

6.755,00 

- +
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Tornado 9121 W snažna traktorska kosilica dolazi s opcijom bočnog izbacivanja pokošene trave ili malčiranja. Opremljena je motorom STIGA ST 650 Twin visokog okretnog momenta, što je prikladno za održavanje guste trave na travnjacima površine do 8500 m².

NAPOMENA: kit za malčiranje, kuka za prikolicu i punjač za baterije prodaju se zasebno!

 

Bočno izbacivanje trave

Metoda košnje idealna za travu koja je postala toliko visoka da ju je nepraktično sakupljati. Pokošena trava izbacuje se brzo i učinkovito kroz robustan izlazni žlijeb otporan na udarce, a zatim se skupi u uredne redove.

"Pametna" košnja

Pametni široki zaslon u boji od 5,5" pruža sve bitne informacije o statusu traktora i lako se čita u svim svjetlosnim uvjetima. Nova značajka "Best Cutting Zone" osigurava vrhunsku izvedbu rezanja.

Ugodna vožnja

Zahvaljujući Stiga Premium upravljaču s mekim rukohvatom, ergonomskom Comfort Plus sjedalu s naslonima za ruke i funkciji tempomata, osigurana je vrhunska udobnost vozača, neophodna za svakoga tko redovito obavlja dugotrajne poslove košnje. Prostrani pretinac za pohranu i praktična utičnica od 12 V također su dostupni. 

Sigurna vožnja po nepovoljnom terenu

Veliki stražnji kotači od 20" omogućuju vožnju po strminama i neravnom, blatnjavom tlu bez klizanja ili proklizavanja. Također, spriječiti će oštećenje travnjaka na osjetljivijim površinama i omogućiti vožnju po nepovoljnom terenu.

Dodatne informacije

Kataloški broj

2T1945381/ST2

Proizvođač/model motora

STIGA / ST 650 Twin

Radni obujam

635 cm³

Snaga motora

12,3 kW

Hlađenje motora

Zrak

Spremnik goriva

15,0 l

Pogonski sistem

Hidrostatski - upravljanje pedalom

Pogonska osovina

Stražnja

Uključivanje pogona noževa

Elektromagnetska spojka

Broj noževa

3

Površina za košnju

8500 m²

Način košnje

Bočno izbacivanje
Opcija: malčiranje

Širina košnje

121 cm

Visina košnje

30 - 90 mm

Podešavanje visine košnje

Jednom polugom u 7 pozicija

Prednji kotači

16 x 6.00-8

Stražnji kotači

20 x 10.00-10

Oprema:

Volan - STIGA Premium s mekom oblogom
Sjedalo - STIGA Comfort plus – udobno sjedalo s naslonima za ruke + visoki naslon
Sjedalo sa sigurnosnim prekidačem
“Antiscalp” kotači kosišta
Prednja LED svjetla
Prednji odbojnik

Opcije:

Kit za malčiranje
Punjač za baterije
Kuka za vuču

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu