Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Robotska kosilica Husqvarna Automower 305

1.399,00 

Husqvarna Automower 305 je pouzdana i kvalitetna robotska kosilica idealna za manje, složenije travnjake površine 600 m². Bez poteškoća savladava padine s nagibima do 40%.

NAPOMENA: Instalacijski paket nije uključen u cijenu!

Dostupno odmah!

3 na zalihi

18674-1.jpg

1.399,00 

- +
SKU: 18674 Kategorija: Oznake: , , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Automower 305 je pouzdana i kvalitetna robotska kosilica idealna za manje, složenije travnjake površine 600 m². Bez poteškoća savladava padine s nagibima do 40%. Pogon na sva četiri kotača i mogućnost prolaska uskim prolazima, omogućuje učinkovit i jednostavan rad. Funkcija trostrukog pretraživanja omogućuje pronalazak najbržeg puta do stanice za punjenje, na koju odlazi sama. Automatska funkcija košnje ravnomjerno kosi travu.

Rezni senzori diskova detektiraju hoće li kosilica ući u zonu s višom i gušćom travom te se po potrebi prebacuje na spiralni sustav košnje. Opremljena je klimatskim "timerom", zaštitom od smrzavanja i Automower Connect@Home aplikacijom. U usporedbi s tradicionalnim kosilicama, potrošnja energije je vrlo niska i ne proizvodi emisije štetnih plinova. Jednostavno se čisti i može se isprati crijevom.

 

Automower Connect@HOME

Automower Connect@HOME i Bluetooth, omogućuju potpunu kontrolu nad kosilicom izravno preko pametnog telefona. Naredbe za početak košnje, kraj košnje ili slanje na punjenje mogu se jednostavno uključiti, a uz to moguća je i provjera stanja i prilagodbe kosilice. Bluetooth komunikacija ima doseg do 10 metara.

Jedinstven rezni sistem

Husqvarna Automower je opremljena nožićima oštrima poput žilete, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Takav sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije. Visina košnje podesiva je pritiskom na gumb.

Otpornost na vremenske uvjete 

Automower u svako doba dana, bez obzira na vremenske uvjete, može bez problema obilaziti travnjak. Kada je u pitanju mraz, automatski prekida raspored košnje, kako bi zaštitio travnjak.

Zaštita od krađe alarmom i PIN kodom

Ako se kosilicu digne, uključit će se alarm, koji se isključuje nakon utipkavanja jedinstvenog PIN koda kosilice.

Senzor za podizanje i prevrtanje

U slučaju da se kosilica podigne, košnja se automatski zaustavlja, a ako naiđe na prepreku pronalazi novi smjer kretanja, kako bi se izbjegla oštećenja.

Jednostavno čišćenje i pranje

Vanjski i podni dio robotske kosilice može se prati vrtnim crijevom. Korištenjem alata za održavanje poklopac se može lako ukloniti, što omogućuje jednostavno čišćenje.

NAPOMENA: Instalacijski paket nije uključen u cijenu!

Dodatne informacije

Kataloški broj

967 97 40-11

Kapacitet košnje

600 m²

Maksimalni nagib

40%

Sistem košnje

3 rotirajuća noža

Širina košnje

22 cm

Visina košnje

20 mm (minimalna)

Sistem za punjenje

Automatski

Jačina zvuka

59 dB(A)

Dimenzije kosilice

57 x 43 x 25 cm

Opcije

Timer, alarm, PIN kod, senzor blokade, zaključavanje postavki, senzor podizanja

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu