Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Husqvarna Automower CEORA 546 EPOS

21.990,00 

Husqvarna Automower CEORA 546 EPOS je robotska kosilica vrhunskih performansi za košnju velikih površina, s tehnologijom Husqvarna EPOS. Sustavna, visoko precizna košnja skrojena za optimiziranu fleksibilnost unutar virtualnih granica.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

11293_1

21.990,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Automower CEORA 546 EPOS je robotska kosilica vrhunskih performansi za košnju velikih površina, s tehnologijom Husqvarna EPOS. Sustavna, visoko precizna košnja skrojena za optimiziranu fleksibilnost unutar virtualnih granica. Obrađuje vrlo velika područja kao što su višestruka nogometna igrališta, golf tereni ili veliki hotelski, poslovni ili općinski objekti. Pruža profesionalne rezultate na travnjaku, radi tiho i s nultom emisijom tijekom uporabe.

NAPOMENA: U cijenu je uključena samo pogonska jedinica!

Dodatne informacije

Težina 40 kg
Dimenzije 67 × 72 × 44 cm
Kataloški broj

970 46 79-01

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu