Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Rezno kućište Husqvarna Automower CEORA RZ 43L

9.990,00 

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

11460_1

9.990,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Automower CEORA RZ 43L je posebno razvijeno rezno kućište za sportsku travu i terene za golf koji zahtijevaju visinu košnje do 10 mm. Dizajn se temelji na Husqvarna jedinstvenom sustavu košnje s tri kompletna rezna diska uključujući zaštitnu kliznu ploču. Ukupno 15 oštrica od brzoreznog čelika održava travnjak na izvrsnoj razini kvalitete.

Zaštitna zona čini da je rizik od nezgoda u kojima ekstremiteti dodiruju oštrice sveden na minimum. Lako održavanje i rukovanje moguće je zahvaljujući ergonomskom i jedinstvenom servisnom položaju, što znači da se rezno kućište može brzo nagnuti za lak pristup diskovima s oštricama ili za čišćenje koje se pere crijevom (klasificirano IPX5).

Dodatne informacije

Težina 35 kg
Dimenzije 78 × 108 × 34 cm
Kataloški broj

970 61 44-01

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu