Kosilica Ferris SRS Z1 (91 cm)

SKU: 6767 Kategorija: Oznake: , ,

75.500,00 kn

Ferris SRS Z1 (91 cm) je stajaća kosilica koja pruža izrazitu stabilnost i manevarsku sposobnost. Rezno kućište omogućuje širinu košnje 91 cm.

Nema na zalihi

SKU: 6767 Kategorija: Oznake: , ,
Podijeli s prijateljima

Ferris SRS Z1 (91 cm) stajaća kosilica pruža izrazitu stabilnost i manevarsku sposobnost, što korisniku povećava produktivnost prilikom samog rada. Također, dizajnirana je tako da omogućuje potpunu udobnost i sigurnost. U slučaju da korisnik napusti platformu radi uklanja prepreke, smeća ili slično, spojka će se automatski isključiti. Tek kada se vrati nazad na platformu i uključi prekidač spojke, ponovno se pokreću noževi i time je stroj spreman za nastavak košnje.

Ovu stajaću kosilicu pokreće Kawasaki V-Twin zračno hlađen, benzinski motor jačine 19,0 KS. Opremljena je podesivom platformom za još veću udobnost prilikom košnje, ergonomskom kontrolnom pločom koja sadrži integrirane poluge upravljača s dva stabilizatora te mjeračem radnih sati i indikatorom razine goriva. Brzina kretanja unaprijed moguća je od 0 - 12,8 km/h i od 0 - 6,4 km/h unazad.

Rezno kućište omogućuje širinu košnje 91 cm, dok se ručnom polugom visina košnje podešava između 4,4 - 11,4 cm, u razmacima od 0,6 cm. Tvornički je ugrađeni umetak za stražnje izbacivanje i malčiranje, kao i noževi za malčiranje.

 

Sustav ovjesa platforme

Sustav ovjesa platforme može se podešavati ovisno o težini korisnika i uvjetima košnje, čime se optimizira udobnost i povećava produktivnost.

Hydro-Gear ZT-3400

Profesionalne Hydro-Gear ZT-3400® transmisije su dizajnirane da pružaju vrhunske performanse te su prikladne za sve profesionalne zadatke.

Visina košnje

Visina košnje jednostavno se podešava s korisnikove pozicije, što omogućuje jednostavno penjanje na rubnike ili utovar stroja na prikolicu.

Robustan spremnik goriva

Spremnik goriva kapaciteta 23 litre, smješten je u središtu konstrukcije stroja kako bi održavao ravnotežu stroja, a uljevni kanal za gorivo smješten je sa strane radi lakšeg ulijevanja goriva.

Limitator brzine

Limitator brzine s 3 pozicije jednostavan je za korištenje. Smješten je na kontrolnoj ploči i ne zahtijeva korištenje alata, kako bi se ostvario uglađen rad u različitim radnim uvjetima.

Ergonomski naslon za bedra

Ergonomski dizajniran naslon za bedra pruža superiornu udobnost za korisnika, posebice na neravnom terenu.

 

Dostupno kao pribor:
  • dvije profesionalne Hydro-Gear ZT-3400 transmisije s ventilatorima promjera 18 cm - pomažu pri odbijanju krhotina
  • veliki 23” kotači - za bolje prianjanje i performanse, bez oštećenja travnjaka
  • 13” Caster kotači - otporni na bušenje

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 368 kg
Kataloški broj

5901676

Proizvođač motora

Kawasaki

Naziv motora

FX600V

Radni obujam

603 cm³

Snaga motora

14,2 kW

Hlađenje motora

Zrak

Spremnik goriva

23,0 lit.

Brzina prema naprijed

0 – 12,8 km/h

Brzina prema natrag

0 – 6,4 km/h

Način košnje

Stražnje izbacivanje, malčiranje

Širina košnje

91 cm

Visina košnje

44 – 114 mm

Pogonski kotači

23 x 8.50 – 12

Caster kotači

11 x 4.00 – 5

Brand

Ferris