Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Ferris SRS Z1 (122 cm)

13.550,00 

Ferris SRS Z1 je stajaća kosilica koja pruža izrazitu stabilnost i manevarsku sposobnost. Rezno kućište omogućuje širinu košnje 122 cm s iCD™ sustavom.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

6573-1.jpg

13.550,00 

SKU: 6573 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Ferris SRS Z1 stajaća kosilica pruža izrazitu stabilnost i manevarsku sposobnost, što korisniku povećava produktivnost prilikom samog rada. Također, dizajnirana je tako da omogućuje potpunu udobnost i sigurnost. U slučaju da korisnik napusti platformu radi uklanja prepreke, smeća ili slično, spojka će se automatski isključiti. Tek kada se vrati nazad na platformu i uključi prekidač spojke, ponovno se pokreću noževi i time je stroj spreman za nastavak košnje.

Ovu stajaću kosilicu pokreće Kawasaki V-Twin zračno hlađen, benzinski motor jačine 22,0 KS. Opremljena je podesivom platformom za još veću udobnost prilikom košnje, ergonomskom kontrolnom pločom koja sadrži integrirane poluge upravljača s dva stabilizatora te mjeračem radnih sati i indikatorom razine goriva. Brzina kretanja unaprijed moguća je od 0 - 12,8 km/h i od 0 - 6,4 km/h unazad.

Rezno kućište omogućuje širinu košnje 122 cm, dok se ručnom polugom visina košnje podešava između 4,4 - 11,4 cm, u razmacima od 0,6 cm. Tvornički je ugrađena opcija stražnjeg izbacivanja i malčiranja, s uključenim noževima za malčiranje.

 

iCD™ sustav košnje

iCD™ sustav košnje omogućava bolji protok zraka, superiornu kvalitetu košnje i upotpunjuje inovativnost Ferris linije proizvoda.

Sustav ovjesa platforme

Sustav ovjesa platforme može se podešavati ovisno o težini korisnika i uvjetima košnje, čime se optimizira udobnost i povećava produktivnost.

Hydro-Gear ZT-3400

Profesionalne Hydro-Gear ZT-3400 transmisije su dizajnirane da pružaju vrhunske performanse te su prikladne za sve profesionalne zadatke.

Visina košnje

Visina košnje jednostavno se podešava s korisnikove pozicije, što omogućuje jednostavno penjanje na rubnike ili utovar stroja na prikolicu.

Robustan spremnik goriva

Spremnik goriva kapaciteta 23 litre, smješten je u središtu konstrukcije stroja kako bi održavao ravnotežu stroja, a ulijevni kanal za gorivo smješten je sa strane radi lakšeg ulijevanja goriva.

Limitator brzine

Limitator brzine s 3 pozicije jednostavan je za korištenje. Smješten je na kontrolnoj ploči i ne zahtijeva korištenje alata, kako bi se ostvario uglađen rad u različitim radnim uvjetima.

Ergonomski naslon za bedra

Ergonomski dizajniran naslon za bedra pruža superiornu udobnost za korisnika, posebice na neravnom terenu.

 

Dostupno kao oprema:
  • dvije profesionalne Hydro-Gear ZT-3400 transmisije s ventilatorima promjera 18 cm - pomažu pri odbijanju krhotina
  • veliki 23” kotači - za bolje prianjanje i performanse, bez oštećenja travnjaka
  • 13” Caster kotači - otporni na bušenje

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 368 kg
Kataloški broj

5901677

Proizvođač motora

Kawasaki

Naziv motora

FX600V

Radni obujam

603 cm³

Snaga motora

14,2 kW

Hlađenje motora

Zračno

Spremnik goriva

23,0 lit.

Način košnje

Stražnje izbacivanje, malčiranje

Visina košnje

44 - 114 mm

Pogonski kotači

23 x 8.50 - 12

Caster kotači

11 x 4.00 - 5

Ferris

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu