Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 531 4T MK (profesionalna)

3.583,60 

AS Motor 531 4T MK je profesionalna kosilica idealna za brigu i održavanje zahtjevnih zelenih površina poput nekošenih terena.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16344-1.jpg

3.583,60 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS Motor 531 4T MK je profesionalna kosilica koja je idealna za brigu i održavanje zahtjevnih zelenih površina poput nekošenih terena. Sakupljač trave kapaciteta 75 litara, može se jednostavno isprazniti pomoću šipke. Komplet za malčiranje može se montirati i demontirati bez uporabe alata. Time model AS 531 4T MK može biti kosilica za malčiranje ili samo kosilica trave, sa sakupljačem ili bez. Briggs & Stratton motor pruža maksimalno 5,5 KS, što kosilicu čini idealnim izborom za profesionalne korisnike.

AS 531 4T MK je jedini stroj u svojoj klasi sa sigurnosnom kočnicom i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem. Parkirna kočnica se aktivira odmah nakon otpuštanja poluge spojke noža, a kosilica uđe u stanje mirovanja, neovisno o strmini kosine. Ova funkcija maksimalno povećava sigurnost korisnika.

Kosilicom se jednostavno upravlja pomoću klinastog upravljača kojeg je razvio AS Motor: lijeva ručka regulira brzinu od 3,0 do 4,5 km/h dok je stroj u kretanju. Desna ručka upravlja i aktivira spojku noža, vučni pogon i parkirnu kočnicu. Spojka noža omogućuje zaustavljanje noža bez isključivanja i ponovnog pokretanja motora, npr. tijekom pražnjenja sakupljača trave. Oboreni upravljač omogućuje da se kosilicom može kositi uz zidove kuća, u grmlju ili prilikom kretanja uz parkirane automobile. Upravljač ima potporu gumenih ležajeva i sustav za prigušivanje vibracija. Optimalna distribucija težine osigurava ergonomsko rukovanje i rad bez umaranja.

 

Prednosti kosilice

Funkcija 3 u 1
Tvornički opremljena kompletom za malčiranje koji se jednostavno montira. Omogućuje košnju sa sakupljačem, stražnje izbacivanje ili malčiranje.

Automatski diferencijal s ograničenim proklizavanjem
100% diferencijal s ograničenim proklizavanjem se aktivira u pogonu i omogućava bolje rukovanje.

Jednostavan radni koncept
Rad parkirne kočnice, aktivacija noža, diferencijal s ograničenim proklizavanjem, funkcija pogona, prilagodba brzine, funkcioniraju uz pomoć samo tri poluge.

Varijator
Varijabilna prilagodba brzine omogućuje optimalan rad u svim radnim uvjetima.

Distribucija težine
Optimalna distribucija težine služi za ergonomsko rukovanje i rad bez umaranja.

Ublažavanje vibracija
VibrationProtect i klinasti upravljač s gumenim ležajevima smanjuju vibracije na minimum.

 

Dostupno kao pribor:
  • brojač radnih sati - dokumentira radne sate
  • mjerač nagiba - praktičan ekran prikazuje nagib kosine

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 51 kg
Kataloški broj

G53100113

Proizvođač motora

Kawasaki

Naziv motora

FJ180V KAI

Radni obujam

180 сm³

Snaga motora

2,9 kW @ 2800 rpm

Spremnik goriva

3,0 lit.

Širina košnje

53 cm

Visina košnje

30 - 80 mm

Podešavanje visine košnje

6 pozicija

Maksimalna visina trave

30 cm

Dimenzije stroja

164 x 59 x 99 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu