Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 531 4T MK B (profesionalna)

3.742,80 

AS Motor 531 4T MK B je profesionalna kosilica opremljena bogatom dodatnom opremom, idealnom za brigu i održavanje zahtjevnih zelenih površina kao što su strmi tereni i skučeni prostori.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16345-1.jpg

3.742,80 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS Motor 531 4T MK B je profesionalna kosilica sa sakupljačem kapaciteta 75 litara i novim sigurnosnim karakteristikama. Opremljena je bogatom dodatnom opremom idealnom za brigu i održavanje zahtjevnih zelenih površina kao što su strmi tereni i skučeni prostori. Jedini je stroj sa sigurnosnom kočnicom i diferencijalom s ograničenim proklizavanjem. Parkirna kočnica se aktivira odmah nakon otpuštanja poluge spojke noža, a kosilica uđe u stanje mirovanja, neovisno o strmosti kosine. Ova funkcija maksimalno povećava sigurnost korisnika. Briggs & Stratton motor pruža maksimalno 5,5 ks što AS 531 4T MK B čini idealnim izborom za profesionalne korisnike.

Komplet za malčiranje može se montirati i demontirati bez uporabe alata, što je karakteristika koja je sada uvrštena u standardnu opremu. Time model AS 531 4T MK B može biti kosilica za malčiranje ili samo kosilica trave, s košarom za prikupljanje ili bez nje.

Kosilicom se jednostavno upravlja pomoću klinastog upravljača kojeg je razvio AS-Motor: lijeva ručka regulira brzinu od 3,0 do 4,5 km/h dok je stroj u kretanju. Desna ručka upravlja i aktivira spojku noža, vučni pogon i parkirnu kočnicu. Spojka noža omogućuje zaustavljanje noža bez isključivanja i ponovnog pokretanja motora, npr. tijekom pražnjenja košare za prikupljanje. Oboreni upravljač omogućuje korištenje kosilice uz zidove kuća, u grmlju ili prilikom kretanja uz parkirane automobile. Upravljač ima potporu gumenih ležajeva i sustav za prigušivanje vibracija "VibrationProtect", koji ih umanjuje na ruci i šaci na minimalnu razinu. Uz to, optimalna distribucija težine osigurava ergonomsko rukovanje i rad bez umaranja.

 

Prednosti kosilice

Automatska parkirna kočnica 
Kada je pogonska poluga otpuštena parkirna kočnica se automatski aktivira, a stroj zaustavlja, bilo da se nalazi na kosini ili ravnoj površini.

Automatski diferencijal s ograničenim proklizavanjem
100% diferencijal s ograničenim proklizavanjem se aktivira u pogonu i omogućuje bolje rukovanje.

Jednostavan radni koncept
Pomoću samo tri poluge jednostavno se aktivira rad parkirne kočnice, noža, diferencijal s ograničenim proklizavanjem, funkcija pogona i prilagodi brzina.

Varijator
Varijabilna prilagodba brzine omogućuje optimalan rad u svim radnim uvjetima.

 

Dostupno kao pribor:
  • brojač radnih sati - dokumentira radne sate
  • mjerač nagiba - praktičan ekran prikazuje nagib kosine

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 52 kg
Kataloški broj

G53100113

Proizvođač motora

Kawasaki

Naziv motora

FJ180V KAI

Radni obujam

180 сm³

Snaga motora

2,9 kW @ 2800 rpm

Spremnik goriva

3,0 lit.

Širina košnje

53 cm

Visina košnje

30 - 80 mm

Podešavanje visine košnje

6 pozicija

Maksimalna visina trave

30 cm

Dimenzije stroja

164 x 59 x 99 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu