Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijska kosilica Stiga Combi 753e V

7.875,00 kn (1.045,19 €)

Stiga Combi 753e V je baterijska kosilica s 4 u 1 sustavom košnje površina do 650 m²: sakupljanje, malčiranje, bočno i stražnje izbacivanje.

NAPOMENA: 2 baterije i punjač su uključeni u cijenu!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

1.jpg

7.875,00 kn (1.045,19 €)

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Combi 753e V je baterijska kosilica s 4 u 1 sustavom košnje površina do 650 m² - sakupljanje, malčiranje, bočno i stražnje izbacivanje. Opremljena je sakupljačem trave kapaciteta 70 litara, OLED zaslonom koji prikazuje funkcije prilikom rada te mekanom, sklopivom ručkom.

Kosilica sadrži inovativno sinkronizirano napajanje dviju Lithium-ion baterija, što rezultira produljenju njihova radnog vijeka. Pogon na stražnje kotače može se elektronički regulirati i time prilagoditi brzini hoda. Visina košnje podesiva je na 5 razina, u rasponu od 25 do 65 mm.

 

Pogon na baterije

Kosilicu pokreće dvostruka baterija koja jamči dovoljnu snagu, ograničenu razinu buke i vibracija, nema emisija štetnih plinova, a održavanje je minimalno.

Rukohvat s integriranim zaslonom i regulatorom brzine

Ergonomska ručka opremljena je OLED zaslonom koji omogućuje pregled stanja baterije, brzine noža i funkcije "Eco-Mode". Regulator brzine omogućuje prilagodbu brzine stroja korisniku.

Prednji odbojnik s rukohvatom 

Prednji odbojnik proizveden je od mekog, ali čvrstog materijala kako bi ublažio moguće udarce prednjim dijelom kosilice. Rukohvat služi za jednostavno prenošenje ili podizanje kosilice kada je potrebno čišćenje reznog kućišta.

NAPOMENA: 2 baterije i punjač su uključeni u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 33 kg
Kataloški broj

2L0537878/ST2

Vrsta baterije

Li-ion

Napon baterije

48 V

Snaga motora

1,50 kW

Pogonski sistem

Samohodna

Materijal reznog kućišta

Galvanizirani čelik

Način košnje

Bočno izbacivanje, stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje

Širina košnje

50 cm

Visina košnje

25 - 65 mm

Podešavanje visine košnje

Centralno (5 pozicija)

Prednji kotači

180,0 mm

Stražnji kotači

240,0 mm

Zapremnina sakupljača

70,0 lit.

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu