Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijska kosilica Stiga Collector 548e Kit

4.995,00 kn (662,95 €)

Stiga Collector 548e Kit je snažna baterijska kosilica koja u 15-ak minuta pokosi površine veličine 400 m².

NAPOMENA: Baterija i punjač su uključeni u cijenu!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

1-2-1.jpg

4.995,00 kn (662,95 €)

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Collector 548e Kit je snažna baterijska kosilica s većom učinkovitošću prikupljanja pokošene trave. Pokreće je napredna E-Power 48V 4Ah baterija, koja u roku 15-ak minuta košnje može pokriti površine veličine 400 m². Sadrži hibridni sakupljač trave kapaciteta 60 litara sa čvrstim plastičnim gornjim dijelom te tekstilnom košarom.

Visina košnje može se postaviti na 6 razina, u rasponu od 22 do 80 mm. Omogućuje dva načina košnje: sakupljanje i stražnje izbacivanje. Ergonomski upravljač, prilagodljiv je korisniku.

 

Moćan motor bez četka

Za manje održavanje i dulje vrijeme rada. Motor od 1,3 kW radi 30% učinkovitije od četkanog motora.

Zaštita od udara i jednostavno podizanje

Prednji odbojnik štiti rezno kućište od udaraca, čime se produljuje radni vijek kosilice, dok gornja ručka služi za lakše nošenje i čišćenje.

NAPOMENA: Baterija i punjač su uključeni u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 24 kg
Kataloški broj

2L0485008/ST1

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu