Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Robotska kosilica Stiga A 1500

3.135,00 

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

1_1

3.135,00 

SKU: 12144 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga A 1500 jedina je robotska kosilica s patentiranom tehnologijom aktivnog sustava navođenja (AGS), što ju čini jedinstvenom. Za razliku od drugih robotskih kosilica, Stiga može predvidjeti kvalitetu GPS signala u bilo koje doba dana te unaprijed planirati gdje može kositi bez prekida signala. Instalacija je potpuno virtualna, što znači da se radni opseg postavlja putem aplikacije. Opremljena je dugotrajnom baterijom te je izuzetno tiha. Održavanje robota je vrlo jednostavno, čvrsti vanjski poklopac. lako se uklanja bez alata, a može se očistiti i vrtnim crijevom.

  • STIGA Active Guidance System za predviđanje dostupnosti GPS signala i učinkovitu košnju
  • 4G veza i STIGA Cloud za stalnu komunikaciju
  • Bez kabela -  instalacija je virtualna i jednostavno se izvodi putem aplikacije STIGA.GO
  • Učinkovitost košnje sustavnim obrascima rezanja
  • Potpuna kontrola putem aplikacije STIGA.GO.
  • Savršeno uravnotežena na svim terenima do 45% (24°) nagiba

 

*Paket za povezivanje od 750 sati, koji se može koristiti godinu dana, uključen je u robot. Nakon korištenja uključenog paketa povezivanja, korisnik će morati zasebno kupiti radno vrijeme. Tehnologija robota temelji se na podatkovnoj komunikaciji između STIGA Clouda i samog robota. Pretplata je obavezna za rad robota A 1500 i ovisi o količini potrebnih podataka.

 

STIGA ePower baterija

Robotska kosilica opremljena je izdržljivom ePower baterijom, koja se nalazi u samoj jezgri robota. Njome je omogućena košnja travnjaka veličine do 5000 m²,  u dva ciklusa dnevno. Vrhunske litij-ionske baterije pouzdane su i izdržljive čak i nakon 1500 ciklusa punjenja, što je ekvivalent otprilike 4 godine košnje. Baterija i dalje radi s preko 80% kapaciteta.

Aktivni sustav za navigaciju

STIGA AGS (Active Guidance System) tehnologija ovu robotsku kosilicu diže na još višu razinu, iznad samog navođenja i mapiranja granica košnje. Pomoću umjetne inteligencije, kosilica Stiga uči i pamti položaj satelita u orbiti te jačinu signala. Traži postojanje blokade signala u bilo koje doba dana te tom informacijom navodi robot da kosi samo one dijelove koji su pokriveni signalom, čime su spriječeni mogući zastoji uzrokovani gubitkom signala. Robotska kosilica time točno planira svoju košnju, odnosno gdje će nesmetano i učinkovito kositi.

Sustavni obrazac košnje

Stiga robot optimizira potrošnju energije i cikluse košnje u samo dva ciklusa dnevno. Dodatno optimizira i potrošnju energije jer radi prema sustavnim obrascima košnje. Ima više programa za promjenu smjera čime se želi izbjeći pretjerana košnja istih dijekova travnjaka. Ova Stiga kosilica može se programirati za rad do 10 zona košnje. Putem aplikacije STIGA.GO korisnik može birati između različitih kombinacija košnje, kako bi održavao zdravlje travnjaka i izabrao željeni izgled.

STIGA aplikacija

Robotskom kosilicom moguće je upravljati bilo kada i bilo gdje. Potrebno je postaviti postavke i Go-To-Cut točke. Kompatibilna s IOS i Android uređajima, aplikacija se povezuje putem Bluetootha.

Savršen balans na svim terenima i odličan otkos

Košnja je ujednačena, bez vidljivih tragova kotača na travnjaku i to zahvaljujući savršeno projektiranom težištu koje stvara ravnotežu na padinama do 45% (24°).

 

Dodatne informacije

Težina 8,5 kg
Dimenzije 54,5 × 40,5 × 24,5 cm
Kataloški broj

2R7102028/ST1

Sustav upravljanja

GPS navigacija

Baterije

Litij-ion, 5 Ah
Napon: 25.2 V
Broj: 1

Maksimalno vrijeme rada

150 min

Površina za košnju

1500 m²

Vrijeme punjenja

120 min
Automatski povratak na punjenje

Motor

Bez četkica

Rezni sustav

Pametno podešavanje visine - nadogradivo
Visina košnje po zonama - nadogradivo
Sistem košnje - uređena planska košnja
Vrsta noža - 4 slobodno rotirajućih noževa na disku
Podešavanje visine košnje - Električno (putem aplikacije), raspon od 20 - 60 mm
Brzina rotacije noževa - 2850 o/min
Maksimalni nagib košnje - 45%
Širina košnje - 18 cm

Navigacija i uređaj

GPS, APP kontrola (GPRS-4G), Bluetooth, Smart APP, Stiga AGS tehnologija, Referentna GPS antena, korisnički paket (750 sati rada / 1 godina)

Sigurnost

Senzor za detekciju prepreka
Senzor za podizanje
Sustav protiv krađe

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu