Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Stiga Twinclip 950 V

998,00 

Dostupno odmah!

2 na zalihi

1-5-1.jpg

998,00 

- +
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Twinclip 950 V robusna kosilica modernog dizajna omogućuje odabir između 4 različite funkcije košnje: stražnje i bočno izbacivanje, sakupljanje ili malčiranje, koje usitnjava pokošenu travu i travnjaku služi kao prirodno gnojivo. Ekskluzivni “ciklonalni” sistem košnje pruža kvalitetniji otkos, finije malčiranje, a ujedno i maksimalno izbacivanje pokošene trave. Namijenjena je održavanju travnjaka veličine do 2000 m².

Pokreće je snažan i pouzdan Stiga pogonski motor smješten na mekanom izolatoru, koji upija sve njegove vibracije. Profesionalni aluminijski pogonski sklop s variomatom omogućuje dugotrajan pogon kosilice.Veliki sakupljač trave svojim tekstilnim dijelom optimizira protok zraka, čime se postiže bolje punjenje.

Zahvaljujući Plug-in-BOX sistemu, priključivanje i skidanje sakupljača s kućišta kosilice je brzo i praktično. Rezno kućište je pocinčano i plastificirano, što osigurava dugi radni vijek, bez korozije ili ljuštenja boje. Održavanje čistoće kosilice vrlo je jednostavno zbog ugrađenog priključka na koji se lako spaja vrtno crijevo za vodu i mogućnosti postavljanja u servisni položaj radi detaljnijeg čišćenja ili servisiranja.

 

*Twinclip

Nož u dvije razine specifično je oblikovan, kako bi travu rezao u što sitnije komade. Poseban dizajn kosišta poboljšava protok zraka i performanse sakupljanja trave. Dodatni štitnik štiti mehaničke dijelove od prljavštine i udaraca.

Stiga Twinclip rotacijske kosilice vrhunac su generacija takvih kosilica, dizajnirane su da traju i rade na bilo kakvom terenu. Pružaju superiornu kvalitetu otkosa i sakupljanja trave, maksimalnu udobnost te dugovječnost.

  • Snažna konstrukcija
  • Pogon dizajniran za teške uvjete rada
  • One-motion sistem: pričvrstite košaru, regulirajte visinu košnje, podesite ručku

Dodatne informacije

Težina 43 kg
Dimenzije 163 × 54 × 117 cm
Proizvođač motora/model

STIGA / ST 200 OHV

Radni obujam

145 cm³

Snaga motora

3,2 kW

Pogonski sistem

Samohodna, stražnji pogon s variomatom

Način košnje

Sakupljanje, stražnje izbacivanje, bočno izbacivanje i malčiranje

Širina košnje

48 cm

Visina košnje

25 - 77 mm

Podešavanje visine košnje

Centralno - 7 pozicija

Kotači prednji/stražnji

210 / 240 mm

Zapremnina sakupljača

70 l

Tip rukohvata

Ergonomski 25 mm podesiv gumbom, s mekom oblogom

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu