Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Stiga MP1 554 WSQ

565,00 

Dostupno odmah!

10 na zalihi

1-5-3.jpg

565,00 

- +
SKU: 3777 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga MP1 554 WSQ kosilica odličnih je radnih karakteristika. S travnjaka uklanja pokošenu travu i lišće. Prihranjuje i uljepšava travnjak "Multiclip" (malčiranje) sistemom ili ako je trava viša, izbacuje ju bočno ili iza sebe. Veliki kotači košnju čine ugodnijom na neravnim terenima. Omogućuje odabir između 4 različite funkcije košnje: stražnje i bočno izbacivanje, sakupljanje ili malčiranje, koje usitnjava pokošenu travu i travnjaku služi kao prirodno gnojivo.

Prostrani sakupljač trave s indikatorom napunjenosti svojim tekstilnim dijelom optimizira protok zraka, čime se postiže bolje punjenje košare, dok ergonomska ručka omogućuje jednostavno pražnjenje. Namijenjena za košnju travnjaka veličine do 2000 m². Održavanje čistoće kosilice vrlo je jednostavno pomoću ugrađenog priključka na koji se lako spaja vrtno crijevo za vodu.

Dodatne informacije

Težina 36 kg
Dimenzije 162 × 73 × 126 cm
Proizvođač/model motora

STIGA / ST 140 OHV

Snaga motora

2,6 kW

Radni obujam

166 cm³

Spremnik goriva

1 l

Pogonski sistem

Samohodna

Površina za košnju

2000 m²

Način košnje

Sakupljanje, malčiranje, bočno i stražnje izbacivanje

Širina košnje

53 cm

Visina košnje

25 - 80 mm

Podešavanje visine košnje

Središnje - 5 pozicija

Zapremnina sakupljača

70 l

Materijal reznog kućišta

Čelik

Kotači prednji/stražnji

200 / 280 mm profilirani kotači na kugličnim ležajevima s mekim gaznim slojem

Tip rukohvata

Ergonomski podesiv s mekom oblogom

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu