Kosilica Husqvarna Z 242F

41.000,00 kn

Husqvarna Z 242F je vrhunska zero turn kosilica opremljena izdržljivim dvocilindričnim motorom, ergonomskim kontrolama i CleanCut™ kućištem.

Nema na zalihi

Podijeli s prijateljima

Husqvarna Z 242F je vrhunska zero turn kosilica opremljena izdržljivim dvocilindričnim motorom, ergonomskim kontrolama i CleanCut™ kućištem. Ova kosilica s okretom na mjestu pruža odlične rezultate košnje u naseljenim područjima, odlikuje ju kompaktnost i odlične manevarske sposobnosti. Uz učinkovitu košnju, dizajnirana je tako da korisniku osigurava potpunu udobnost i sigurnost. Omogućuje 3 načina košnje: sakupljanje, usitnjavanje/malčiranje i bočno izbacivanje, dok se visina može podesiti na 6 razina, u rasponu od 38 do 102 mm.

 

Automatski sistem kočenja

Novi sustav parkirne kočnice automatski se aktivira ili deaktivira dok se poluge za upravljanje pomiču prema van ili prema unutra.

ClearCut™ rezno kućište

Tehnologija ClearCut™ reznog kućišta odlikuje se dubinom rezanja, kontrolom protoka zraka, reznim noževima koji daju odlične rezultate u svim načinima košnje (sakupljanje, usitnjavanje/malčiranje, bočno izbacivanje).

Prijenos bez održavanja

Hidraulički prijenos koji omogućuje okret na mjestu ne zahtijeva održavanje.

Podloga za stopala protiv proklizavanja

Područje oslonca za noge sadrži neklizajuću površinu koja omogućuje sigurnu i udobnu košnju.

Dodatne informacije

Težina 263.1 kg
Kataloški broj

967 66 57-02

Proizvođač motora

Briggs & Stratton

Naziv motora

Endurance Commercial

Radni obujam

724 сm³

Snaga motora

13,95 kW

Hlađenje motora

Zrak

Spremnik goriva

13,25 lit.

Materijal reznog kućišta

Čelik

Tip transmisije

Hidrostatski

Proizvođač transmisije

Hydro-Gear

Model transmisije

ZT-2200

Brzina prema naprijed

0 – 10,46 km/h

Način košnje

Sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje

Širina košnje

107 cm

Visina košnje

38,1 – 102 mm

Kapacitet košnje

8903 m²/h

Brand

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.