Kosilica Husqvarna Rider P 524

119.000,00 kn

Husqvarna Rider P 524 je profesionalna kosilica s pogonom na sve kotače, praktična za korištenje tijekom cijele godine. Namijenjena je košnji velikih zelenih površina.

NAPOMENA: U cijenu nije uključeno rezno kućište!

Nema na zalihi

Podijeli s prijateljima

Husqvarna Rider P 524 je profesionalna kosilica s pogonom na sve kotače, praktična za korištenje tijekom cijele godine. Namijenjena je košnji velikih zelenih površina. Rezno kućište smješteno je sprijeda, što omogućuje pristup zahtjevnijim dijelovima travnjaka ili preprekama poput grmlja, klupa i slično. Pedalom reguliran hidrostatski prijenos i lako dostupne kontrole košnju čine laganom. Moguće je priključivanje reznog kućišta za košnju neodržavanih terena, četka, bacača ili daske za snijeg. Dodatna oprema može se prikopčati bez uporabe alata.

 

Combi rezno kućište

Omogućuje učinkovito i kvalitetno malčiranje te košnju stražnjim izbacivanjem. Širina košnje, ovisno o odabiru reznog kućišta, može biti 103 ili 112 cm.

Jedinstveno upravljanje

Upravljački sustav omogućuje zakretanje stražnjih kotača. Rezultat je odlična upravljivost s minimalnim radijusom okretanja.

Pogon na sve kotače (AWD)

Osigurava odlično prianjanje na neravnom, mokrom, skliskom i strmom terenu.

Svladavanje nagiba

Niski centar gravitacije u kombinaciji s pogonom na sve kotače daje izvrsnu stabilnost na kosom terenu.

NAPOMENA: U cijenu nije uključeno rezno kućište!

Dodatne informacije

Težina 405 kg
Kataloški broj

967 84 79-01

Proizvođač motora

Kawasaki

Naziv motora

FX Series V-Twin (FX691V)

Radni obujam

726,0 сm³

Snaga motora

13,9 kW

Hlađenje motora

Zrak

Spremnik goriva

22,0 lit.

Spremnik ulja

2,1 lit.

Materijal reznog kućišta

Čelik

Pogonski sistem

Upravljanje pedalom

Tip transmisije

Hidrostatski AWD

Proizvođač transmisije

Kanzaki

Brzina prema naprijed

0 – 13,0 km/h

Brzina prema natrag

0 – 9,0 km/h

Način košnje

Malčiranje, stražnje izbacivanje

Širina košnje

103 – 122 cm

Visina košnje

25 – 80 mm

Brand

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.