Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 940 Sherpa 4WD XL (sjedeća)

21.129,50 

AS 940 Sherpa 4WD XL je udobna kosilica za sigurnu košnju na kosinama. S reznom širinom od 90 cm kosilica postiže radno opterećenje od 5500 m² u sat vremena.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16318-1.jpg

21.129,50 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS 940 Sherpa 4WD XL je udobna kosilica za sigurnu košnju na kosinama, zahvaljujući dvocilindričnom Briggs & Stratton motoru s pumpom ulja i goriva. Stalni pogon na sva četiri kotača, XL gume s laganim profilom, nizak centar gravitacije i ukupna težina od samo 298 kg osiguravaju stabilnost na kosinama. Hidrostatski prijenos omogućuje preciznu prilagodbu brzine koja odgovara terenu i koja doseže 6,7 km/h i 6,5 km/h za kretanje unatrag.

Za jednostavnije upravljanje, samo jedna poluga regulira funkcijama pogona, kočnicama i parkiranja. Diferencijal s ograničenim proklizavanjem može se aktivirati za izvrsno prianjanje i vuču u ekstremnim situacijama. Pedala kočnice vraća pogonsku polugu u neutralni položaj i automatski aktivira parkirnu kočnicu. Kutija s nožem na modelu AS 940 Sherpa 4WD XL opremljena je s AS tehnologijom poprečnih noževa, gdje noževi s potporom ležaja režu travu, a nož za malčiranje, koji se nalazi iznad, usitnjava travu.

Usitnjena trava zatim se odlaže između kotača, radi dodatne sigurnosti na kosinama i mokroj travi, dok se ovjes kutije s noževima uspinje iznad prepreka i štiti noževe i travnjak od oštećenja. S reznom širinom od 90 cm kosilica postiže radno opterećenje od 5500 m² u sat vremena. Rezna visina može se postaviti na 5 razina, u rasponu od 80 do 135 cm, a dostupan je i dodatni komplet za malčiranje za još finije rezultate.

 

Maksimalna udobnost za duge radne dane

AS 940 Sherpa 4WD XL zadatke izvršava čak i u otežanim uvjetima, zahvaljujući iznimno stabilnom cjevastom okviru. Sjedalo koje se prilagođava u duljinu i paket s opružnim sjedalima, pružaju udobnost korisnicima do 2 metra visine prilikom upravljanja strojem. Niski centar gravitacije, preklopna šipka i štitnici od granja predstavljaju dodatna sigurnosna obilježja. Integrirane zatege omogućuju siguran transport.

 

Dizajnirana za dugotrajan rad

Dva odvojena ventilacijska sklopa motora i hidrostatski prijenos sprječavaju pregrijavanje. Motor uzima zrak odozgo i ispušta ga bočno, dok hidrostatski prijenos uzima zrak sa stražnje strane i ispušta ga s donje strane. Ovakav sustav omogućava dugi vijek trajanja.

 

Prednosti kosilice

Pogon na sve kotače
Trajni pogon na sve kotače osigurava bolju vuču uzbrdicom i snažnije i sigurnije kočenje nizbrdicom.

Kućište za malčiranje
Kućište je zatvoreno s AS sustavom poprečnih noževa. Glavni nož reže, a poprečni noževi usitnjavaju ostatke trave. Kućište se uzdiže na uzbrdici, kako bi se zaštitilo od oštećenja.

Ergonomska pozicija sjedenja za odličnu udobnost tijekom vožnje
Sjedalo vozača koje se može prilagoditi u duljinu, inovativno sjedalo s ovjesom i ergonomska pozicija sjedenja, osiguravaju udobnost za visoke korisnike tijekom dugotrajnog rada.

Optimalna mobilnost za sve terene
Gume s klinovima za zemljane površine, diferencijal s ograničenim proklizavanjem s prekidačem i motor pogodan za kosine omogućuju snažnu vuču na teškom terenu.

Stabilna preklopna šipka
Pruža još veću sigurnost korisniku u ograničenom prostoru stroja.

 

Dostupno kao pribor:
  • prikolica - prostor tereta: D = 1071 mm, Š = 607 mm, visina ploče: 274 mm/dozvoljena ukupna težina: 100 kg - stražnja ploča se može otkloniti
  • poteznica prikolice - za spajanje s AS prikolicom
  • komplet za malčiranje (AS Sherpa) - za još finije rezultate malčiranja i ujednačenije rezultate rezanja na travnjacima s travom do 40 cm visine
  • kabina otporna na vremenske uvjete - zaštita od vremena u različitim uvjetima
  • daska za snijeg - širina: 1107 mm, visina: 348 mm, klinovi na obje strane

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 298 kg
Kataloški broj

G06900006

Proizvođač motora

Briggs & Stratton

Naziv motora

Professional Series 8

Radni obujam

724 cm³

Snaga motora

16,5 kW @ 3300 rpm

Spremnik goriva

15,0 lit.

Širina košnje

90 cm

Visina košnje

80 - 135 mm

Maksimalna brzina

6,7 km/h

Dimenzije stroja

191 x 106 x 156 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu