Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica AS Motor 510 ProClip 2T ES A (za malčiranje)

3.065,90 

AS Motor 510 ProClip 2T ES A omogućuje košnju i malčiranje na ravnom terenu i po kosinama od 45 stupnjeva i više, bez rizika od oštećenja motora.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

16309-1.jpg

3.065,90 

SKU: 16309 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

AS Motor 510 ProClip 2T ES A omogućuje košnju i malčiranje na ravnom terenu i po kosinama. Opremljena je jedinim dvotaktnim motorom na svijetu koji je sukladan zahtjevima EU Direktive o emisijama 97/68/EC. AS dvotaktni motor zadrži podmazivanje motora neovisno o njegovoj poziciji te omogućuje rad na kosinama od 45 stupnjeva i više, bez rizika od oštećenja motora. Uz to, AS dvotaktni motor je tvornički opremljen funkcijom EasyStart, u kojoj CDI digitalni sustav paljenja za polovicu umanjuje broj okretaja koji su potrebni za početak rada. Visoki okretni trenutak osigurava i da ne dolazi do prekida snage.

Treći ležaj koljeničaste osovine i diskovi trenja na nožu za malčiranje štite motor od neprimijećenih prepreka. Variomat omogućava praktičnu prilagodbu brzine od 2,1 do 4,3 km/h tijekom kretanja. Prednji kotači s dvostrukim kugličastim ležajevima i stražnji pogon omogućuju jednostavno rukovanje. Poseban klinasti oblik prednjeg kotača ostavlja minimalne tragove u travi. Visina rezanja može se postaviti u rasponu od 40 do 90 mm, preko sustava opruga.

 

Malčiranjem štedite vrijeme i novac

Posebno dizajniran nož za malčiranje ima čist rez kada je visina trave do 18 cm, a istovremeno generira protok zraka koji vrti nakupine trave u jedinici za malčiranje. Višestruke oštrice noža nekoliko puta izrezuju i malčiraju travu. Izrezane nakupine trave se zatim stapaju s travnjakom i stvaraju sloj malča koji služi kao gnojivo i štiti travu od isušivanja.

 

Prednosti kosilice

Motor pogodan za kosine
Jedini dvotaktni motor iz AS-a s funkcijom EasyStart ima neovisnu poziciju za podmazivanje, čime omogućuje siguran rad čak i na strmim kosinama.

Štedi 30% vremena
Nema košare za sakupljanje ostataka trave, koji umjesto toga služe za prihranjivanje travnjaka.

Ležaj osovine noža štiti motor
Treći ležaj koljeničaste osovine i diskovi trenja na nožu za malčiranje osiguravaju optimalnu zaštitu motora.

Vučni pogon 
Udoban rad preko varijabilne brzine (variomat) povezan s velikim i dubokim utorom pogonskih kotača osigurava optimalnu vuču.

Stabilan dvostruki okvir
Cjevasti okvir je stabilan sa zamjenjivim jedinicama za malčiranje.

 

Dostupno kao pribor:
  • brojač radnih sati - dokumentira radne sate
  • mjerač nagiba - praktičan ekran prikazuje nagib kosine

* Pribor se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu kosilice.

Dodatne informacije

Težina 50 kg
Kataloški broj

G51000111

Proizvođač motora

AS Motor

Naziv motora

AS 165 ES

Radni obujam

165 сm³

Snaga motora

2,8 kW @ 2800 rpm

Spremnik goriva

5,0 lit.

Širina košnje

51 cm

Visina košnje

40 - 90 mm

Podešavanje visine košnje

6 pozicija

Maksimalna visina trave

20 cm

Dimenzije stroja

139 x 55 x 100 cm

AS Motor

AS Motor proizvodi kosilice za visoku travu i malčiranje za profesionalce i privatne korisnike. Naše kosilice su poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama u ekstremnim uvjetima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stupnjeva i visoka trava i gusta šikara. Poznati u cijelom svijetu po svojoj inovativnoj tehnologiji, AS Motor strojevi su 100% proizvedeni u Njemačkoj

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu