Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Igračka Husqvarna Automower

80,00 

Igračka Husqvarna Automower visoko je kvalitetan proizvod koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg djeteta. Namijenjena je za igranje u zatvorenim prostorima.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

20029_1

80,00 

SKU: 20029 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna Automower igračka izgleda kao prava pravcata robotska kosilica. Svjetla se pale prilikom pokretanja, a rukovanje je jednostavno. Sada se i mali majstori mogu jednako zabaviti svojom igračkom kao i vlasnici pravog Automowera. Igračka Husqvarna Automower visoko je kvalitetan proizvod koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg djeteta. Namijenjena je za igranje u zatvorenim prostorima.

Igračka na baterije Automower robotska kosilica. Na daljinsko upravljanje omogućuje vožnju i upravljanje igračkom, s trepćućim svjetlima nakon pokretanja. Djeca mogu zabavljati sa svojom igračkom kao i odrasli vlasnici pravih Husqvarna Automowera!

  • izgleda kao model Automower 450X
  • 2.4 GHz kontrola na daljinski
  • domet daljinskog upravljača: 30 m
  • LED svjetla
  • 7 AA baterije - uključene u cijenu!

 

Dodatne informacije

Kataloški broj

597 80 96-01

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu