Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijski trimer Husqvarna 520iLX

469,00 

Husqvarna 520iLX je lagani baterijski trimer namijenjen profesionalnom korištenju. Idealan je za komunalne djelatnosti.

U cijenu je uključeno: glava za košnju T25B

NAPOMENA: U cijenu nisu uključeni baterija i punjač!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

9493-1.jpg

469,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna 520iLX je lagani baterijski trimer namijenjen profesionalnom korištenju. Idealan je za komunalne djelatnosti. Odlikuje ga tihi način rada, mala težina, izvrsna uravnoteženost te mogućnost odabira između dva načina rada: normalan ili savE™, koji pruža maksimalnu snagu i dulje trajanje baterije. U bilo kojem slučaju, rezultati su odlični.

 

Položaj baterije

Baterija u ovom stroju smještena je vodoravno, čime je uvelike smanjen rizik od nakupljanja prljavštine ili vode u odjeljku baterije, što inače uzrokuje probleme sa spojevima. Oprema se litij-ionskom 36V baterijom, dizajniranom za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu. Njezina prednost jest to što se može koristiti na svim ručnim Husqvarna baterijskim strojevima. Dovoljno ju je samo premjestiti u puhač, motornu pilu ili škare za rezanje živice. Model 520iLX omogućuje upotrebu baterija različitih veličina.

Dvostrana rotacija

Smjer rotacije može se mijenjati, kako bi se smanjila količina trave koju izbacuje na pločnik.

 

Husqvarna 520iLX zadovoljava IPX4 klasifikaciju otpornosti na kišu, što ga čini dugotrajnim i pouzdanim strojem za korištenje tijekom cijele godine u svim vremenskim uvjetima. Sadrži intuitivnu tipkovnicu putem koje se jednostavno pokreće i zaustavlja, a uz to, mijenja i smjer okretanja glave flaksa trimera pritiskom na tipku. Funkcija Tap’n’Go omogućuje da dvostruki flaks automatski izlazi prilikom laganog udarca glave o tlo.

 

U cijenu je uključeno:

  • glava za košnju T25B

 

NAPOMENA: U cijenu nisu uključeni baterija i punjač!

Dodatne informacije

Težina 2,85 kg
Vrsta baterije

Li-ion

Napon baterije

36 V

Promjer glavne cijevi

24,0 mm

Vibracije na ručkama

0,7 / 1,2 m/s²

Jačina zvuka

76,0 dB(A)

Nivo zvuka

89,0 dB(A)

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu