Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijski trimer Husqvarna 325iLK

3.650,00 kn (484,44 €)

Husqvarna 325iLK je snažan višenamjenski baterijski trimer s iznimnom učinkovitošću rada.

U cijenu je uključeno: glava za košnju T35 (M10)

NAPOMENA: U cijenu nisu uključeni baterija i punjač!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

20199-1.jpg

3.650,00 kn (484,44 €)

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Husqvarna 325iLK je snažan višenamjenski baterijski trimer s iznimnom učinkovitošću rada. Izlazna snaga jednaka je benzinskom motoru od 25 cm³. Može se kombinirati s priključcima iz profesionalne ponude Husqvarna dodataka za trimere. Time postaje stroj za košnju trave, rezanje živice, orezivanja..

Sadrži podesivu prednju ručku koja poboljšava kontrolu nad strojem i olakšava korištenje te intuitivnu tipkovnicu putem koje se može odabrati željeni način rada: normalan ili savE™, koji pruža maksimalnu snagu i dulje trajanje baterije. U bilo kojem slučaju, rezultati su odlični. Funkcija Tap’n’Go omogućuje da dvostruki flaks automatski izlazi prilikom laganog udarca glave o tlo.

 

Jednostavno održavanje

Isključena potreba za točenjem goriva, manje rezervnih dijelova i elektronički kontroliran pogonski sustav, rezultiraju manjim brojem kvarova i nižim troškovima rada.

Tihi način rada
Razina buke Husqvarna baterijskih strojeva niža je za 13 dB (A) u usporedbi s benzinskim. Iz tog razloga, savršeni je stroj za korištenje u stambenim područjima ili u blizini bolnica, vrtića..

 

U cijenu je uključeno:

  • glava za košnju T35 (M10)

 

NAPOMENA: U cijenu nisu uključeni baterija i punjač!

Dodatne informacije

Težina 2,85 kg
Kataloški broj

967 85 01-01

Vrsta baterije

Li-ion

Napon baterije

36 V

Promjer glavne cijevi

24,0 mm

Omjer prijenosa snage

1.0

Jačina zvuka

82,0 dB(A)

Nivo zvuka

96,0 dB(A)

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu