Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijski puhač Echo DPB-600

643,80 

Baterijski puhač Echo DPB-600

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

19735-1.jpg

643,80 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo DPB-600 je baterijski puhač smanjene težine koji uključuje: jednostavno korištenje, nisku razine buke i niske vibracija, niske troškove rada te nulte emisije. Sustav od 50 V, koristeći najbolju litij-ionsku tehnologiju, osigurava energiju visoke gustoće, u usporedbi s tradicionalnom, teškom, manje moćnom baterijskom tehnologijom.

Baterije od 2 Ah i 4 Ah su kompatibilne s cijelim Echo 50 V baterijskim programom. To znači da čak i ako posjedujete više od jedne od naših proizvoda iz 50 V baterijske serije, trebate kupiti samo jednu bateriju.

https://www.youtube.com/watch?v=niGzp2ih4GQ

Dodatne informacije

Težina 3,2 kg
Kataloški broj

118635

Napon baterije

50,4 V

Kapacitet baterije

2,0 / 4,0 / 16,0 Ah

Protok zraka u cijevi

10,8 m³/min

Brzina strujanja zraka

72,5 m/s

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu