Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijska pila Stiga PR 700e

263,00 

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

18831-1.jpg

263,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga PR 700e je precizan stroj za rad na drvetu. Ova kompaktna i lagana baterijska pila sa smanjenom razinom buke, vibracija i nultom emisijom štetnih plinova omogućuje ugodan rad i neograničeno kretanje. Opremljena je metalnom kukom koja čini penjanje sa strojem lakšim i sigurnijim. Dodatnu sigurnost pruža brza kočnica lanca, koja se aktivira ručno ili automatski kada se otkrije inercija uzrokovana povratnim udarcem.

PR 700e ima široku bočnu i ergonomsku gornju ručku mekanu na dodir. Prozirni prozor olakšava praćenje razine napunjenosti spremnika za ulje, dok područje za podupiranje palca omogućuje jači potisak naprijed i brži, glatkiji rez, kojem također doprinosi i  lanac visokih performansi.

NAPOMENA: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 3,45 kg
Dimenzije 60 × 21,5 × 24,3 cm
Kataloški broj

278420008/ST3

Vrsta motora

Baterijski pogonjen

Snaga motora

1 kW

Vrsta baterije

Lithium-ion

Kapacitet baterije

4,0 Ah

Spremnik ulja

0,18 l

Tip lanca

3/8″ (.050)

Vibracije na ručkama

4,37 / 3,72 m/s²

Nivo zvuka

105,0 dB(A)

Vrijeme rada (+/- 20%)

12 min

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu