Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijska pila Echo DCS-2500T

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 505,00

455,00  (3.428,20 kn)

Echo DCS-2500T je baterijska pila dizajnirana za profesionalne drvorede.

NAPOMENA: Baterije i punjač kupuju se zasebno i nisu uključeni u cijenu baterijske pile!

Dostupno odmah!

1 na zalihi

19731-1.jpg

455,00  (3.428,20 kn)

- +
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Echo DCS-2500T je baterijska pila dizajnirana za sječu drvoreda. Šipka i lanac omogućuju oštro i glatko rezanje, dok motor bez četkica pruža dugotrajan rad. Rezultati su kvalitetni, a sam posao lagan i ugodan.

 

Echo 50 V baterijski program

Echo baterijski strojevi, među njima i moćne pile, izrađeni su prema najvišim standardima kvalitete. Jednako su učinkoviti kao i benzinski, što znači da će posao biti obavljen temeljito i profesionalno. Baterije 2 Ah i 4 Ah kompatibilne su s cijelim Echo 50 V baterijskim programom, odnosno svojom veličinom odgovaraju svim proizvodima. Strojevi su dizajnom prilagođeni zaštiti okoliša, što potvrđuje nulta emisija štetnih plinova. Echo omogućuje jamstvo na baterije u trajanju od 2 godine, dok 5-godišnje jamstvo stroja vrijedi za privatne korisnike, a 2 godine za profesionalne korisnike.

 

Motor bez četkica

Motor bez četkica učinkovitiji je i pouzdaniji izbor, namijenjen svakoj primjeni. Nema kontakta ili trenja između četke i komutatora, što rezultira smanjenju buke te uporabi bez iskrenja. Time je omogućen rad u osjetljivijim područjima, primjerice kao što su vrtovi, parkovi, naseljena mjesta ili stambeni prostori, područja u blizini zdravstvenih ustanova, vrtića..
Brzina je precizno kontrolirana putem pogonskog kruga, čime se postižu odlične performanse. Upravo to, u kombinaciji sa sustavom trenutne detekcije vrijednosti štiti od električnog preopterećenja, tako da je rad siguran i učinkovit.

 

Prednosti baterijske pile:
  • Niska razina buke
  • Niske vibracije
  • Nulte emisije štetnih plinova
  • Niski troškovi rada
  • Jednostavno korištenje

 

Prednosti baterijske pile:
  • Niska razina buke
  • Niske vibracije
  • Nulte emisije štetnih plinova
  • Niski troškovi rada
  • Jednostavno korištenje

 

Dostupne baterije i punjač:
80% 100%
ECHO LBP-560-100 2 Ah 24 min 42 min
ECHO LBP-560-200 4 Ah 48 min 88 min
ECHO LBP-560-900 (leđna) 16 Ah 225 min 336 min

 

ECHO LCJQ-560 (punjač za sve vrste baterija)

NAPOMENA: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu!

Dodatne informacije

Težina 3,1 kg
Kataloški broj

121016

Napon baterije

50,4 V

Kapacitet baterije

2,0 Ah

Spremnik ulja

0,12 lit.

Dužina vodilice

25 cm

Tip lanca

3/8 (0.043)

Vrijeme rada (2 Ah)

18 min

Echo

Zašto baš Echo? Opremu za profesionalce grade već više od 60 godina i to im je dalo izuzetnu razinu stručnosti u inženjeringu i proizvodnji. Kao privatni korisnik želite dugoročnu pouzdanost koju uživaju profesionalci i dobar proizvod koji možete kupiti s povjerenjem. Echo proizvodi strojeve koji odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme je izdržljiv maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo testira u ekstremnim uvjetima kako bi se osiguralo da su sposobni za ono što od njih zahtijevate. Dakle, čak i ako profesionalno ne koristite Echo opremu, proizvode koje kupujete već koriste ljudi koji to rade. Znate da će oprema dizajnirana u Japanu biti pouzdana. Dobro izrađena. Pouzdana. Stručna. Izdržljiva. Japan je dom tehnološkog umijeća i narod je stekao međunarodno poštovanje za svoju proizvodnu stručnost. Ovaj globalni standard se proteže i na opremu koja se proizvodi i ponosni su što su ubrojeni među tvrtke koje pomažu Japanu da zadrži svoj ugled zbog kvalitete svog inženjeringa i tehnologije.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2023 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu