Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Echo: Japanska kvaliteta vrtnih strojeva

01.sij.2023.

5 godina jamstva za privatne korisnike

Kupnjom Echo proizvoda, osigurano je 5-godišnje jamstvo za privatne korisnike. Time tvrtka Echo potvrđuje dugoročnu pouzdanost i kvalitetu strojeva. Opremu za profesionalce stvaraju već više od 60 godina, što je rezultat izuzetne razine stručnosti u inženjeringu i proizvodnji.

2 godine jamstva za profesionalne korisnike

Echo oprema osmišljena je da zadovolji korisnikove potrebe prilikom uporabe - od trajnosti, svestranosti do vrhunske učinkovitosti. Trajanje jamstva njihova je izjava o povjerenju, koju s ponosom ističu.

100% profi razred

Echo proizvodi opremu isključivo prema jednom standardu – profesionalnom. Strojevi su dizajnirani tako da odgovaraju okruženju u kojem će se koristiti i poslu koji će obavljati, a svaki dio opreme izdržljiv je maksimalno koliko može biti. Svoje proizvode Echo ispituje u ekstremnim uvjetima, kako bi se testirala njihova izdržljivost.

Japanska tehnologija

Pouzdanost, stručnost i izdržljivost neke su od odlika proizvoda dizajniranih u Japanu, koji je poznat po iznimnom tehnološkom umijeću. Kod proizvodnje su korišteni najnoviji materijali, smanjena je težina samih strojeva, osigurano superiorno prianjanje, udobnost, odlične performanse te izvrsni krajnji rezultati.

Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu