Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Husqvarna 333R Mark II

379,00 

Trimer Husqvarna 333R Mark II

Dostupno odmah!

1 na zalihi

21464_1.jpg

379,00 

- +
SKU: 21464 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Trimer Husqvarna 333R Mark II je robustan i izdržljiv trimer namijenjen radu na farmi i drugim težim uvjetima. Jednostavan je za pokretanje i udoban prilikom dugotrajnog rada. Dvostupanjski filter zraka sprječava ulazak prljavštine u motor, produžavajući servisne intervale i vijek trajanja motora.

Poklopac filtera se može skinuti bez upotrebe alata, što čini filter lakim za pristup za čišćenje. Metalna klizna ploča štiti spremnik za gorivo, dok metalni poklopac spojke i lijevani ojačani konusni zupčanik povećavaju izdržljivost i dugovječnost. Kruta osovina

Dodatne informacije

Kataloški broj

967 96 79‑02

Husqvarna

Husqvarna je švedska kompanija i jedan od najvećih svjetski proizvođač proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna robotske kosilice, vrtni traktori, motorne pile i trimeri samo su dio programa koji nudi. Godišnje proizvede 3,9 milijuna rotacijskih kosilica, 3,85 milijuna motornih lančanih pila. Zatim 800 tisuća traktorskih kosilica te više od sedam milijuna raznih strojeva i motornih alata za šumu, park i vrt. Uz više od 325 godina inovacija i strasti rezultat su proizvoda za rad u šumi, parkovima i vrtovima. Husqvarna sjedinjuje praktičnost uporabe i sigurnost zbog čega ste spremni obaviti posao učinkovito. Nudi veliki i rastući asortiman proizvoda i dodatne opreme koji obuhvaća sve od motornih pila i motornih rezača do robotskih kosilica za travu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu