Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Stiga Combi 748 S

565,00 

Dostupno odmah!

5 na zalihi

1-9.jpg

565,00 

- +
SKU: 8723 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Combi 748 S kosilica odličnih je radnih karakteristika. S travnjaka uklanja pokošenu travu i lišće. Prihranjuje i uljepšava travnjak "Multiclip" (malčiranje) sistemom ili ako je trava viša, izbacuje ju bočno ili iza sebe. Veliki kotači košnju čine ugodnijom na neravnim terenima.

Omogućuje odabir između 4 različite funkcije košnje: stražnje i bočno izbacivanje, sakupljanje ili malčiranje, koje usitnjava pokošenu travu i travnjaku služi kao prirodno gnojivo. Centralizirana visina rezanja lako se podešava polugom u 6 različitih položaja, u rasponu od 22 do 80 mm. Namijenjena za košnju zelenih površina do 1200 m².

 

*Fulcrum rukohvat

Jednostavnost sastavljanja
Sastavljanje rukohvata na kosilici može biti težak i dugotrajan proces, ali Stiga Fulcrum omogućuje vrlo jednostavnu i laku montažu.

Rotacijsko preklapanje
Skladištenje i priprema za rad kosilice od sada je još jednostavnim rotirajućim pokretom ručka se može sklopiti i pohraniti, čime se smanjuje potreban prostor za skladištenje.

Bočno podešavanje
Rukohvat se može podesiti u stranu, što korisniku omogućuje bližu i jednostavniju košnju uz zidove i žive ograde.

Čvrstoća
Donji dio rukohvata, bliže reznom kućištu, dizajniran je da apsorbira vibracije uzrokovane radom kosilice, a samim time poboljšava udobnost korisniku.

Dodatne informacije

Težina 32 kg
Dimenzije 151 × 53 × 120 cm
Proizvođač/model motora

STIGA / ST 140 OHV

Snaga motora

2,2 kW

Radni obujam

139 cm³

Spremnik goriva

0,75 l

Pogonski sistem

Stražnji pogon

Površina za košnju

1200 m²

Način košnje

Sakupljanje, malčiranje, bočno i stražnje izbacivanje

Širina košnje

46 cm

Visina košnje

22 - 80 mm

Podešavanje visine košnje

Centralno - 6 pozicija

Zapremnina sakupljača

60 l

Kotači prednji/stražnji

200 / 280 mm profilirani kotači na kugličnim ležajevima s mekim gaznim slojem

Tip rukohvata

Fulcrum s mekom oblogom – bočno podesiv

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu