Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Stiga Twinclip 50 SQ H

1.275,00 

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

1-6-1.jpg

1.275,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga Twinclip 50 SQ H robusna kosilica modernog dizajna omogućuje odabir između 4 različite funkcije košnje: stražnje i bočno izbacivanje, sakupljanje ili malčiranje, koje usitnjava pokošenu travu i travnjaku služi kao prirodno gnojivo. Ekskluzivni “ciklonalni” sistem košnje pruža kvalitetniji otkos, finije malčiranje, a ujedno i maksimalno izbacivanje pokošene trave. Namijenjena je održavanju travnjaka veličine do 2000 m².

Pokreće je snažan i pouzdan Stiga pogonski motor smješten na mekanom izolatoru, koji upija sve njegove vibracije. Profesionalni aluminijski pogonski sklop s variomatom omogućuje dugotrajan pogon kosilice. Veliki sakupljač trave svojim tekstilnim dijelom optimizira protok zraka, čime se postiže bolje punjenje. Zahvaljujući Plug-in-BOX sistemu, priključivanje i skidanje sakupljača s kućišta kosilice je brzo i praktično.

Rezno kućište je pocinčano i plastificirano, što osigurava dugi radni vijek, bez korozije ili ljuštenja boje. Održavanje čistoće kosilice vrlo je jednostavno zbog ugrađenog priključka na koji se lako spaja vrtno crijevo za vodu i mogućnosti postavljanja u servisni položaj radi detaljnijeg čišćenja ili servisiranja.

 

“VIBE CONTROL SYSTEM (VCS)”- Antivibracijski sustav

Twinclip 50 SQ H opremljena je sustavom eliminacije vibracija motora i reznog sustava. Omogućuje dodatnu udobnost prilikom rada, jer je opterećenje za ruke manje te čini rukohvat izuzetno mirnim držanje.

ELEKTRIČNO POKRETANJE MOTORA POMOĆU GUMBA NA RUKOHVATU

Zbog sigurnosti, sistem pokretanja moguće je koristiti samo kada je sigurnosni ključ u kućištu sistema na rukohvatu.

 

*Twinclip

Nož u dvije razine specifično je oblikovan, kako bi travu rezao u što sitnije komade. Poseban dizajn kosišta poboljšava protok zraka i performanse sakupljanja trave. Dodatni štitnik štiti mehaničke dijelove od prljavštine i udaraca.

Stiga Twinclip rotacijske kosilice vrhunac su generacija takvih kosilica, dizajnirane su da traju i rade na bilo kakvom terenu. Pružaju superiornu kvalitetu otkosa i sakupljanja trave, maksimalnu udobnost i dugovječnost.

  • Snažna konstrukcija
  • Pogon dizajniran za teške uvjete rada
  • One-motion sistem: pričvrstite košaru, regulirajte visinu košnje, podesite ručku

Dodatne informacije

Proizvođač/model motora

HONDA / GCVx145

Snaga motora

2,75 kW

Pokretanje

Ručno

Radni obujam

145 cm³

Spremnik goriva

0,95 l

Pogonski sistem

Stražnji pogon

Površina za košnju

2000 m²

Način košnje

Sakupljanje, bočno izbacivanje, stražnje izbacivanje, malčiranje

Širina košnje

48 cm

Visina košnje

25-77 mm

Podešavanje visine košnje

Centralno - 7 pozicija

Zapremnina sakupljača

70 l

Kotači prednji/stražnji

210 / 240 mm profilirani kotači s kugličastim ležajevima

Tip rukohvata

Cijev 25 mm, ergonomski rukohvat, podesiv pritiskom na gumb, lako sklopiv, meka obloga

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu