Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Baterijske škare za travu Stiga SGM 104 AE

205,00 

Stiga SGM 104 AE je ergonomski dizajniran višenamjenski alat s baterijskim napajanjem, lagan i jednostavan za korištenje. Sadrži noževe za rezanje živice od 20 cm i dvije oštrice trimera od 8 cm i 13 cm, za usavršavanje rubova vašeg travnjaka.

NAPOMENA: U cijenu su uključeni baterija i punjač + teleskopski držač!

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

14113-1.jpg

205,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga SGM 104 AE je ergonomski dizajniran višenamjenski alat s baterijskim napajanjem, lagan i jednostavan za korištenje. Sadrži noževe za rezanje živice od 20 cm i dvije oštrice trimera od 8 cm i 13 cm, za usavršavanje rubova vašeg travnjaka. Priključci se mogu brzo i jednostavno mijenjati zahvaljujući sustavu za klikanje.

Okretna ručica od 180° osigurava savršenu upravljivost i udobnost, dok baterija od 2,5 Ah osigurava trajnu snagu za obavljanje posla.

NAPOMENA: U cijenu su uključeni baterija i punjač + teleskopski držač!

Dodatne informacije

Težina 0,87 kg
Kataloški broj

253010271/ST1

Vrsta baterije

Li-ion

Napon baterije

10,8 V

Kapacitet baterije

2,5 Ah

Snaga motora

0,07 kW

Širina noža (za travu)

13 cm

Dodatni nož (za travu)

8 cm

Dužina noža (za živicu)

20 cm

Vibracije na ručkama

2,5 m/s²

Jačina zvuka

73,8 dB(A)

Nivo zvuka

86,0 dB(A)

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu