Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Kosilica Simplicity Courier SZT250 (122 cm)

7.890,00 

Simplicity Courier SZT250 (122 cm) je udobna kosilica jednostavna za korištenje, s mogućnošću košnje bočnim izbacivanjem trave.

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

1-23.jpg

7.890,00 

PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Simplicity Courier SZT250 (122 cm) je kosilica s izdržljivim kućištem, pogonom za komercijalnu potrebu i Briggs & Stratton® motorom. Opremljena je amortizirajućim prednjim i stražnjim ovjesom, premium podesivim sjedalom s naslonima za ruke, brojačem radnih sati te indikatorom razine goriva. Sadrži spremnik goriva kapaciteta 11 litara. Brzina kretanja unaprijed moguća je od 0 - 11,0 km/h i od 0 - 4 km/h unazad. Održavanje je vrlo jednostavno pomoću priključka za spajanje vrtnog crijeva za vodu.

 

Briggs & Stratton® motor

Commercial Turf Series™ motore karakterizira patentirani sustav integriranog ciklonalnog filtera zraka s pročišćivanjem u 5 stupnjeva, što daje odličan učinak. Filter ulja i tlačno podmazivanje produljuju radni vijek motora. Odlično uravnotežen motori, koristeći OHV (ventili iznad glave) tehnologiju u kombinaciji s V-Twin dizajnom, savršeni su za komercijalno korištenje.

Rezno kućište

Rezno kućište omogućuje košnju s bočnim izbacivanjem trave, dok malčiranje dolazi kao dodatna opcija. Širina košnje iznosi 122 cm, dok se visina jednostavno odabire pomoću nožnog mehanizma podizanja kućišta i to u 13 pozicija, rasponu od 3,8 cm do 11,0 cm.

Uklonjiva ploča podnožja

Brz i jednostavan pristup za održavanje reznog kućišta osigurava uklonjiva ploča podnožja.

Prednji i stražnji ovjes

Uključen prednji i stražnji ovjes osigurava udobnu vožnju i povećanu brzinu košnje.

 

Dodatna oprema:
  • set za malčiranje (usitnjavanje trave)
  • sakupljač trave

Dodatne informacije

Kataloški broj

2691359

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2024 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu