Motoreni Logo

Nema proizvoda u košarici.

Trimer Stiga SBC 646 D

3.525,00 kn (467,85 €)

Stiga SBC 646 D je benzinski trimer modernog dizajna i iznimne snage, spreman za košnju i čišćenje zahtjevnijih površina s korovom.

U cijenu je uključeno: glava za košnju Bump & Work dual line, nož za travu - trokraki ARC, dvostruke naramenice

U dolasku, uskoro dostupno!
POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

12971-1.jpg

3.525,00 kn (467,85 €)

SKU: 12971 Kategorija: Oznake: , ,
PODIJELI S PRIJATELJIMA
POŠALJITE UPIT

Opis

Stiga SBC 646 D je benzinski trimer modernog dizajna i iznimne snage, spreman za košnju i čišćenje zahtjevnijih površina s korovom. Inovativni EEM, odnosno elektronički sustav upravljanja motorom, olakšava pokretanje, dok je uporaba brza i laka sa smanjenom potrošnjom energije te odličnim rezultatima. Ovim trimerom, korisniku je pružena udobnost, jednostavnost i sigurnost prilikom korištenja.

Sadrži ergonomski upravljač u stilu upravljača bicikla, koji osigurava potpunu kontrolu u svim uvjetima, dvostruke naramenice te mekanu ručku na kojoj se nalaze integrirane kontrole i prekidač za uključivanje / isključivanje.

Omogućuje širinu košnje od 45 cm. Izvrstan omjer težine i snage omogućuje idealne performanse tijekom cijelog radnog vijeka. Filter zraka može se brzo i lako počistiti otvaranjem poklopca.

U cijenu je uključeno:

  • glava za košnju Bump & Work dual line
  • nož za travu - trokraki ARC
  • dvostruke naramenice

Dodatne informacije

Težina 9,2 kg
Kataloški broj

283421008/ST1

Radni obujam

44,8 cm³

Snaga motora

1,50 kW

Spremnik goriva

0,80 lit.

Promjer glavne cijevi

28,0 mm

Stiga

Stiga je vrlo snažna švedska kompanija kada je riječ o vrtnim uređajima i prva kompanija koja je proizvodila motorne kosilice u Švedskoj. Među prvim proizvođačima vlastitih sjedećih kosilica. Ima više od 80 godina iskustva u stvaranju i proizvodnji vrtnih i uređaja za zelene površine. Kako su skandinavski standardi za vrtne uređaje vrlo visoki, zbog specifičnih vremenskih uvjeta na tom području, Stiga osigurava kvalitetu, izvrsnost i originalni švedski dizajn. Stalne inovacije stvarane na iskustvima korisnika predstavlja bit Stige. Misija kompanije je pružiti visoko kvalitetne uređaje za sve vrste zahtjeva korisnika i sve vrste poslova, tokom cijele godine. Svi strojevi i alati posebnu pažnju pridodaju sigurnosti, ergonomičnosti i ekološkoj prihvatljivosti. Zauzima značajan položaj na svim važnim tržištima u Europi, te kroz svoje brojne podružnice pruža široku distribucijsku i servisnu mrežu.

povezani proizvodi

Pretraži

Pretraži
Motoreni Logo
© 2015 - 2022 Motoreni
Izrada, podrška i hosting: Softwise d.o.o.
crossmenu